Thursday, December 16, 2010

mickey mouse party

Assalamualaikum..

last saturday g umah rini ex-officemate..besday bash eriq yg pertama..so cute..deco yg sgt cantik ok..theme mickey mouse..so aku n d geng choose to be the red-ish famili..ekekek:p tp sori yek xde 1 pn gbr aku sbb kami xbw DSLR..tetiba nyesal plak..huhu ok jom layan gbr captured by iPhone..

 ~aQeel sgt sporting..nk pkai topi tu..and he ate a lot :)~

 ~sampai2 je mata aku tertangkap bende alah ni..haih..menggoda btl..sgt best la..jarang jmpa besday party yg dibuat kt umah ade choc fountain utk stoberi n marshmallow..perghhh mmg best! ~

 ~stoberi+grapes+marshmallow bersalut choc..heaven!~

 ~goodie bag yg comel..ade sticker book+pencil color + mcm2 choc,lolipop n jajan~

 ~dpt 3 ketul cookies mickey tu..hehe..cute jek..tuan umah kasi extra~

 ~mineral water pn tempah khas.. ERIQ IS ONE~

 ~sweet jek..rini ni mmg jenis suka sgtttt kids..so dia gather all the kids n they are very sporting..including aQeel..hiks..tgk tu sian tersepit..hehe~

 ~photo session..rini tarik aQeel closer tp malangnya aQeel sgt comel..so tenggelam dgn dgn abg2 n kakak2..hiks..~

 ~at last kena dukung ngn mommy eriq..hahaha..so special gitu :D tu yg rs nyesal xbw DSLR :( ~

~see..meja yg sgt fancy..sume yg ade ats meja ni aku rembat each of them..except cookies..3 ketul dpt..hehehe..~

balik kekenyangan..alhamdulillah :) thanks rini for inviting us..even awk xbaca my blog..hehe..but seriously the party, deco n treatment that we get was awesome :)

p/s: bz meeting..haih sangap

28 comments:

Hidayah said...

best nye besday party ada theme2 ni..itu coklat n stoberi mmg emmmmmmmm

alfa juliet said...

ohh sweetnya birthday party ni

mummy_ayu said...

wah..memang sgt happening..deco pun sgt comel & cute...seronoksnya..

MRS. K said...

wahhh.. meriah beb bab makan!

kalau bajet lebih, boleh la buat camni. hehehe

Nana said...

pergh stoberi coklat
menanges tok ti tengok ni hahaha
uit mmg xpenah tgk kt sebeday ada menu ni

Fieza79 said...

woww best nya besday party tu laen dr laen..so special...siap ada tema..

Sidratul Muntaha said...

sayanganya..
klu tak,boleh capture angle cantik time aqeel kena dukung dgn aunt rini tu.
huhuhuhuhuh
naper ko tak bwk yang?
gmbo choc fountain tu lagi lawa nnti.
aih..aih...
tapi siyes,sume deco n food dlm gmbo buat aku lapo.
cuppies dia?!
cantik!

SyaNa said...

meriahnye
coklat tu mmg ngancam abis..
tgk tuan rumah pn sgt2 la sporting kan..

mama tisya said...

pelik ko tk bw dslr...nasibaik ada iphone:-p net nanti nk sewa gk choc fountain utk busday ank die..hrp2 dpt la..heheheh

nanti mlm ler br leh view gmbr

**oit gmbr aku nk tk email2 lg:-p

akiratoriza said...

Salam....
1st commentator nih....

wah sonok tgk besday party 2.. glemer abis...

Dee said...

wow..bestnya birthday party..meriah..

eima said...

best nye ...
klu fahim invited die org pling xcited rasa nye ...minat sgt ngan mic mouse tuh ...

ibuayahdamia said...

fuhhh...kek dia tu memang cantik giler...sangat marvelous..

memang meriah party cam ni....kanak2 lah paling suka..

::Mamalyna:: said...

sangat2 menarik... deco yg tiptop!!!

wantie said...

strawberry coklat. sukanya. terliur liur eden kat sini.

Tapi mashmallow eden tak minat la pulak.hikssss

adda said...

wah aqeel expose baik laa... hihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sweet giler tema birthday party dia...
comel plak....

ha haah....sian budak comel tu
asyik terlindung jer..last2 kena dukung baru ler nampak aqeel yg comel tu...

NM02 said...

sangat suker marshmallow bersalut choc...

lia said...

wow... besday party yg meletop...

az rina a.k.a jaijina said...

happening sangat..mmg heaven what choc fountain tu..ehh, tetibe terliur plak, hehehe..

Hezesuze said...

tak pernah try lagik marsmallow bersalut cekelet tu uwaaaaa :(

lily azliyana @ mama zara said...

meriahnye bday party theme mickey nih,,siap ade choc fountain tuh..terliurrrrrr..heheheh

zura@iwan said...

aku pun dh ttgkp ngan strawberry coklat tu...sgt suka...

sgt meriah besday party ni...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so sweet & happening party dia, balqis suka bangat dgn mickey ni... aqeel macam malu2 jer

MamaYatie said...

bestnya coklat ngan marshmallow tur...snap pakai iphone pun cantik gak piccas nya..cian aqeel..tecik sngt..

MrS. F!zA said...

cerianya tema mickey mouse!! mmg color ni menarik buat tema party kan.. haitu plan nk buat mickey tp ntah cane leh tukar ke elmo.hihihi..sabtu ni nk buat party jemputla dtg if kesenangan.. bt kecil2 je..

ALoNa Cintamaniszlite said...

beruntong budak2 skang..sambut besday mcm2 tema, mcm2 cara utk meriah..
seronok2...tumpang seronok, hehe

e.l.i.z.@ said...

eh bestnye party mickey nihhhh..siap tempat mineral water lagi..bestnyaaaa

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio