Monday, December 13, 2010

syiok jgk layan menan ala2 tamiya ni

Assalamualaikum..

ms zmn sekolah dulu..femes mainan nama tamiya ni..sape ingt? tp dikalangan boys la..tp baru skang ni ler aku dpt rasa syioknye main menan ni..hiks:p actually ni besday present aQeel frm me n hubby..asyik beli lori je kan...skali skala tukar racing car plak..tapiiiiii...now dia blasah bw lori main ats track tu..adeiiii..




 ~ si kuning bernombor 3 sudah dibelakang..~




~remote dia mcm joystick..xnmpk plak aQeel pegang..wayar dia pn color putih..lg ler xnmpk..ekeke;D~

p/s: autopublished!

25 comments:

e.l.i.z.@ said...

haah..eli pun suka gak benda alah ni hehe

mama rifQy said...

kak! chanteqnyeee..kak suziey beli kat mane ekk..interested!! Chanteq!!!!

Fieza79 said...

hahaa best tu layan menan tuu...Irfan pon ada satu...mula2 beli mama dia yg layan men dulu..hehee

Ieda Al-Habsyi said...

haa..dulu2 pon main tamiya gak, best2 :)

mummy_ayu said...

yer la..kalu mcm nie..jgn kata anak..mummy pun minat...he he he..

MamaYatie said...

masa bujang dulu selalu duk ngadap org main ni kat the summit..seronok nengok..la ni, nak layan pun tak sesuai dah..

mamalieyna said...

suka2x..tp dak arif tu kalau beli, confirm jd pemerhati dr jauh je..hahaha..fenakut sbb kete jln sndirik..apa daa.. =P..

ibuayahdamia said...

memang boleh ralit kalau main benda alah ni...

wantie said...

lor.. nama dia tamiya ka? dah berlambak beli kat Amirul. last apa jadik. track keta tu patah sana patah sini.

tercabut wayar bagainya. harap harap Aqeel tak jadi cam Amirul k. Jaga mainan baik baik yer.

Adyshariz said...

aku kene tunggu anak bosar skit,baru bole beli, kalau beli skrg bapaknya yg terlebey layan..hehe

wa kaljis said...

mainan impian masa kecik ni hehehe... mmg layannn...

Cik Jue said...

bestnye ....masa kecik 2 dulu tak merasa tu sekarang bila anak2 nak bagi aje kan...

atty's said...

mainan mcm nie ..mmg fir suka sangatlah

SyaNa said...

hehee dulu adik aku suke nau tamiya ni
siap gi tournement

rumah ko luas ok la suziey letak benda ni
umah aku yg kecik tu letak natang ni abis xbleh org lalu da

Mama Zharfan said...

memang syiok abiss ni :) pic pun lawa :)

Hezesuze said...

setiap kanak2 seusia aqeel memang suka mainan camgini ...sok dah beso pastu mintak game ps2 pulak haha

eT said...

xpenah main menan nih...
kecik2 main tanah jek...ngeee

TEKA & MENANG

ch@ said...

oooo cikOni blm boleh lagi, bahaya, habis ranap dia berdiri atas kereta tu nanti.

kita tag awak http://orencantik.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-blog-suka-hati.html

mama tisya said...

menan br aqeel selain lori..best2..

Nia said...

uii,..dulu saya minat betul Tamiya ni, tak sedar diri pompuan..hehe

alfa juliet said...

mmg mainan untuk baby boy ni....best

Nana said...

heheh mmg siok wei
aku dulu time adik2 main
aku sebok la main juga hahahah
ye la kita dulu2 mana ada tamiya2 ni

Ummi Eisya said...

hsnd aku mmg suka benda ni..sanggup habiskan wit beli yang mahal2..oo tidak le aku..hihi.

tapi cantik ko amik pic tu..makin mantap..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya, kalo dapat kat balqis ni tahan 3 hari je besaq litarnya ek, cantik la gambo suziey snap tu

mama_umar_maryam said...

hihihi..sesekali tukar race car ye aqeel..kt umah ni plak si umar dok ngadap thomas & frens ni haa..dok kaut bijik timah..senang aku nk buat keje,hahahaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio