Monday, December 20, 2010

takkk..tiinnn

Assalamualaikum..

alhamdulillah..now aQeel dh lancar baca doa2 such doa sleep, doa bgn sleep, doa eat....and paling aku suka dgr dia baca al-fatihah..klau dulu dia baca al-fatihah sgt pelat..now improved..sebutan dh makin jelas..cuma paling aku xtahan bila dia sebut takk..tiinn..hahaaha dr dulu smpai skang mmg xberubah..ekeke:p

korang tau ke ape tak tin tu? hehe..ok cuba korang baca alhamdulillahirabbila'lamin.....ihdinas siratal mustakin..haaaa yg mustakin tu la...aQeel will say takktiiinnn..hiks..for me its sooooo cute..hahhahaha:p


haih..sgt menghiburkan dgn setiap perkembangan ank kita kan..


p/s: sgt bz tp gigih menghapdet..hehe..nnti sunyi plak umah pink aku ni :D

31 comments:

mama tisya said...

wah aqeel dh tau bc fatihah...good2..tisya bc ali ba ta ok dh cuma ada certain2 huruf die sebut ikut pelat tu yg wt gelak

ch@ said...

kacak-kacak-kacak. wink-wink.

zura@iwan said...

so cute aqeel suda pndai bc doa2....gud2...

Hezesuze said...

wah semakin bijak dak aqeel ye...alhamdulilah!!

Sz said...

alhamdulillah...
aqeel masuk school islamic ye...

Dee said...

hahaha..cutenya..taktiin pun taktiinlah janji dia faham..

Mama Zharfan said...

me tumpang hepi ;)

Nana said...

hehehe
aku dapat bayangkan
camne aqeel sebut
sama mcm damia
bismillahhidohim...

wantie said...

tetiba aku tingat time kecik2 dulu.Ada member tak pandai sebut "Kufuan ahad" bila baca Qulhuallah..

Tapi dia baca " walam yakullahu KUMPULAN AHAD. berdekah3x kami gelak.

Fieza79 said...

mmg sweet je dgr..tahniah Aqeel dh pndai baca al-fatihah...perkembangan yg membangga kan...

mamalieyna said...

Alhamdulillah perkembangan yg baik! mmg mereka ni menghiburkan! ^_^

anugerah tak ternilai kan..

oooh bz2 pun wajib update tau! takmo umah sunyi2 jer,..hehe..

eina skrg pun, n3 semua autopublish..gigih mengarang kt umah..ekeke..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dah pandai baca..my nuha skang ni tegur kitorang suh baca doa dulu sebelum makan..kdg2 kita terlupa kan, bagus jugak :)

Atia Adina said...

cute nya anak teruna suziey ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bagus la aqeel ni dah pandai baca doa...so sweet moga menjadi anak yang soleh k

gee ryder said...

wah terror la aqeel..mcm2 dah dia tau tu ha..wpun taktin hehe..
bebudak baca ke ckp ke comel je kan bunyi

Farra Dhelina said...

sejuk perut akk kan..alhmdlh..

mummy_ayu said...

bagus nye..Ian just dpt doa makan & doa tido jer...

momguess said...

gud

NM02 said...

adoi... kalu ai ada anak dare, boleh tak ai booking anak yu ni?? geram sungguh tgk bulu mate dia la.. lentiksss tau..

Adyshariz said...

alhamdulillah..baguss mak budak ni..ngehhee

Huda said...

aunty tumpang hepi :) cayalah aQeel!

Ya ALya said...

tahniah aqel....

Ummi Eisya said...

bagus la aqeel..teruskan usaha ye..

MrS. F!zA said...

heheheh clever boy la aqeel ni.dh pndai bca al fatihah.

part takk tinn tu comel je..xdpt nk bygkan..

eima said...

wahh dah pandai baca doa ngan fatihah dah ..erkembangan yg sgt baik ....

lia said...

Alhmdlh.... nnt boleh hafal suah yassin yer..

e.l.i.z.@ said...

hihihi tak tinn ekk..eiymann ckp apa ekk..nnt nk rekod , yg pasti stil lagi pelat bunyi alfatihah dia tu..sama je dari dulu sampai skang..mamat ni pelat huruf R..LORI=LOLI..haiyaaa

mama rifQy said...

wah..aqeel makin pandai! alhamdulillah!!

Cik Jue said...

perkembangan yang bagus... I like...

ALoNa Cintamaniszlite said...

Ikut sape ler lagi kebijaksaannya tu, huhu. Tgk laa ibu ngan ayah dia..

MamaYatie said...

alhamdulillah..good boy! mmg sweet sngt saat2 anak kita br pandai sst perkara kan..esp yg melibatkan agama..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio