Thursday, December 9, 2010

we're a good tester

Assalamualaikum..

haih..hr ni awal giler smpai opis..so ade la masa sket nk buat n3 bw sket2..huhu..ok..sume org dh tau psl MAHA 2010 kan..hehe aku agk ketinggalan ketapi..kami pegi btl2 last day..haih pnyala ramai umat..kuar pagi2 konon xramai sgt..rupenye ramai jgk..balik dlm kol 3 tu lagi ler ramai org baru nk dtg..sgt2 crowded..luckily pegi awal..

 ~umpan aQeel sweet corn..hiks..~

 ~huih panas btl..aQeel gk best..lepak je dlm stroller..ape aku kasi mkn dia bedal je sume..hehe~

 ~bila dh ramai nk amik gbr pn susah ler..~

 ~cookies tu aku terpaksa beli..adik yg jual tu bg aQeel rasa..then bole plak minta cookies lagi..haih..xkan nk minta sample lagi kan..kopok ikan LKIM pn beli sbb bila dia rasa dia nk lagi..xpela demi anak gitu..asalkan dia nk mkn :)~


sekian..hahaha sempoi..out of 5 building..kami masuk 3 building je..xlarat nk menempuh org yg sgt ramai..then after tht g terjah besday party plak..next n3 la yek :D

p/s: akiratoriza..kindly email me ur add pls..nk pos hadiah GA frm [-suziey-] ni..

33 comments:

Huda said...

hehehe..samela..sume yg test tu sedap kan..tp xdela beli sume :)

UmiDAnisH said...

huhuh, bestnya.. umidanish tak p pun.. bopren takde, malas nak p ngan org lain... hehe, jemputla join cotest kat blog baru umidanish erk..

ibuayahdamia said...

bagusnya try semua makanan....ayu tak suka test2 makanan ni..takut gincu kat bibir hilang....ekekke

ch@ said...

elok je aQeeL duduk dalam stroller tu, cikOni kalau boleh nak berlari tetengah orang ramai. tu yg tak pergi tu.

mama_umar_maryam said...

aku tahun ni x g MAHA..lgpon makcik aku mmg org pertanian (keje gomen) abis sumer trial pack die bwk blk umah,kitorg mkn..hahahah

Fieza79 said...

Aqeel mkn ape je...mau ye dia duduk dlm stroller tu..senang nk jalan2 dia tak meragam penat ke ape kan...

reitak said...

huuuu tak larat nk terjah tpt panas with ramai org ;p

njoy je kan aQeel :)

Farra Dhelina said...

kita tak pgi pon..tak larat nk bwk dua askar tu..heee

Nad @ MamaZakwan said...

ok lg suziey gi jugak maha ni..kami langsung tak gi!huhu!papazakwan bukan jenis yg suke nak menempuh orang2an yg sgt ramai tu..warehouse sale pun tak penah jejak, huhu!

ummiaqeef said...

last day tu nak pegi tp dah tengahari. mase lalu je tgk dah panjang kereta parking kat tepi2 jalan,terus x jadi pegi.

akmafaizal said...

ramai orang kat MAHA..tp kami tak p pun..hehe :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak pergi pon MAHA sbb ramai sgt blogger cakap crowded giler..huhuh

Nadiah Sidek said...

nak lagi ye aqeel duduk dlm stroller? safiyyah sekejap boleh la pastu mengamuk nak turun..huhu..

az rina a.k.a jaijina said...

rata² yg pergi MAHA mmg cakap sangat crowded gitu..nak jalan pon payah..but hope someday kite pon nak sampai MAHA jugak, tu pon kalau MAHA masih diadakanlah..

wantie said...

Sonoknya dapat pergi MAHA 2010. Mesti banyak info kat sana. Walaupun last day, still ramai orang.


hehehe.. yer la kan, kalau anak dah suka harus beli.

Nurhayati said...

terasa gak nak pegi MAHA, tapi pikir nak redah kepanasan tu. ngan ada baby skali abaikan je la. huhu

Adyshariz said...

aku pegi last day gak.. kejap jer, hariz dh start mengamok..member pon ckp byk free food to be tested by person cam kita ni..ngeh3x..

NM02 said...

melepas nak ke MAHA minggu lepas sebab ada kenduri kawen. huhuhuhu

SyaNa said...

sian bapak ku nak pegi tp tak de sape nk bwk
hehee xsanggop nak redah ramai org

*wey laki aku schoolmate laki ko kan

Mama Zharfan said...

me & family pun suka free food testing/sampling ni hahahaha

ann @ hatiberbunga said...

sgt teringin nk pegi. tp x sanggup nk menempuh banjir manusia kt situ. huhu..

Hezesuze said...

walaupun last day MAHA tu kira sempat jugak ler ko terjah suziey oooii...akak nie langsung terbantut hajat nk pergi coz rata2 blogers yang dah pergi sana kata jln jem & park jauh huhu

so duk rmh dendiam sudah haha

mamaacha said...

mmg ramai org...saya pun pegi last day...kul 8.00 am dh tertonggok kat situ...gi yg aircond jer..x gi yg panas2 tu

firahadifa said...

menci tau.. suke buat event time2 aku da xder..

~♥ iella ♥~ said...

bnyk membeli membelah paa....

ramai kan org g MAHA??

Dngr kata best..

http://fadthnwan.blogspot.com

Dee said...

sib baik pegi first week..walau penat..ok gaklah..

mama rifQy said...

nak g gak kat MAHA!!

Nana said...

aku ni sekali pon xpenah g MAHA
mmg MAHA tak larat kot aku kalau g sana xde amrul hahaha
mau pingsann nk terjah seme gerai
cpt2 upload gmbo sebeday

mamalieyna said...

oooh sampai jugak ye kamo..hehe..eina tak aaa, dgr org ckp crowded dgn orang, batal je hasrat..hoho..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kita tak berkesempatan nak pi la...

::Mamalyna:: said...

suziey, untung org beri tester makanan kat aqeel kan coz nanti mamanyer beli, hehehe...

MamaYatie said...

tak berjodoh kita nak jumpa kat sana ek walaupun gi hari sama..orang ramai giler kan..huhu..next time kot!

MrS. F!zA said...

phewww!! kagum dpt gak masuk MAHA.. kami ni setakat lalu je dh gerun tgk suasana jam..hahahaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio