Thursday, December 16, 2010

whitey white aQeel

Assalamualaikum..

last 2 nite (kot) aku dgn gigihnya photoshoot aQeel in white..konon2 nk masuk contest Anje tu..kebetulan hubby xde..so buat projek anak banak la..ekeke:p jenuh jgk la aku nk soh aQeel posing elok2 and at the same time nk kena shoot plak..haih..mmg mncabar..seb bek la ade jgk yg berkenan di hati ..haih..

~aiyakkkk..main air liuq plak..siap buat belon lagi..haishhh..~

 ~ok nk baring plak..ok fine..ikut jek..baring pn baring la..~

 ~tapi enggak bisa pandang kamera nya..aduhh..khusyuk btl layan putera frog..eh best jgk cite putera frog tu..hehe..~

 ~skali iklan ribena daa..dia pn ye ye je g lari ke dapur amik ribena dlm fridge..haih..~

~aku dok bising2 soh dia pndang kamera..smile..dia bole soh aku diam..kurang asam btl! tp xsngka gbr ni yg menarik perhatian aku..so aku plh gbr ni..hehe..~

p/s: sometimes kita put more effort on something is not because we hope for the rewards..in this case to win the contest..but it's more to self satisfaction to give the best :) ala shooting utk ank sdiri never being such a boring activity..nk join contest is just a reason..agree??

34 comments:

mama rifQy said...

yeee!! na sokong..na mmg sokong..snap picture sbb boring n snap the best moment!! buat alasan ngan baba Iqy kengkonon nak join contest!hahahaaa

az rina a.k.a jaijina said...

biasanya gamba candid lah paling melekat di hati..sebab tak di sangkan² kan..

Sidratul Muntaha said...

shotting is new addiction..
addiction ker?
ahah
tidaklah weih,lebih pada passion.
huhuh..
aku ngaji blik buku2 manual..lately byk juga yg aku dpt buat settingnya.
tpi nak dpt gmbo secantik ko..
ahaha
kena beli speedlite gamaknya.
siyes,comel aqeel weih.

notti netti said...

cantik bulu anak ko.....wei jadi kan esok??/?..aku amik ko gie pavi...

mama tisya said...

aku stuju...mmg suka amik gmbr , kalo ngam ngan contest bole la join kn kot ada rezeki

mummy_ayu said...

sgt setuju..tak pernah boring snap pic anak..hari2 aku snap...join contest alasan..menang...suka.kalah pun tak kisah...but menang dlm snap pic anak yg cun, comel & menarik..hadiah yg paling best bagi kita..

zue @ annaleeya said...

ingat nak joinkan airel jgk... tp belum wat photoshoot lagik... huhu...

haah suziey... pic yg last tuh mmg comei...

zura@iwan said...

cute aqeel...

betui2 aku sokong....

Me_Lina said...

bila anak dh besar2 ni... mmg payah nak dpt gmbr menarik... gmbr candid is the best... ehhehehe

SyaNa said...

adoii hensem nye anak ko
aku pn suke gambar yg ko pilih tu

atty's said...

kty suka gambar yg no 2 ngn yg last.

ALoNa Cintamaniszlite said...

aqeel ni..mata dia mmg cantik betul ler..
tambah2 kiut melepak lak tu..aduhai..comeynya..

Nana said...

hahah lawak gile aqeel suh ko diam ek hahaha
tingat aku kat damia..kalau aku nyanyi2 kt umah time dia tgh tgk abc dia soun la..dia la mama ni hahah

Nad @ MamaZakwan said...

agreeeeeeeeeeeeee !!! :)

Marsha~ said...

cantiknyaaaaaaaa mata aqeel...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

setuju 200& suziey...
satu kepuasan dpt ambil gambar anak yang terbaik utk join contest. Bukan niat nak menang pun...tp lebih pada diri sendiri...

yg candid tu yg menjadi comel kan..natural..he he he

~~@lyci@~~ said...

agree with u..

comeynya aqeel ;)

ch@ said...

alolololo, kacaknyaaa... semua cute belaka ni, mau pengsan jadi juri. hahaha... goodluck aQeeL dgn mak dia skali.

Hezesuze said...

yezzaa akak pun pilih picta yang last tu huhu

gud luck!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu suzie, kita pun suka amik gambo sana sini ngan balqis kalo ada papa nya mau kena gelak je, kalo ada gambo yang best leh la amik kesempatan join contest tol tak, kengkadang tu semanagt amik gambo nak join contest punyer pasal, contoh cam contest2 suziey yang season2 tu, semanagt kita snap2 pic tau....suka gambo aqeel yang last tu rasa cam syahdu & menyentuh perasaaan

Mama Zharfan said...

geram tgk aqeel--sgt comel!!!

cik puan akish said...

wahhh...siap berphotoshoot....tp..aqeel mmg ensem....dgn bulu mata dia...awwww tergode anti tau...

=)

yangyuyu said...

lawanya bulu mata dia:)

Gieyana said...

dh tergelak aku bila Aqeel suh ko diam..clever! sama pangai ngan Nureen..mmg x mo owg snap2..

Nadiah Sidek said...

tgk aqeel mcm budak besar je tapi bila tgk gmbr 1st main air liur tu..eh..kecik lagi aqeel ni..dah mcm safiyyah pulak suka main air liur..ekeke..

adda said...

mmg cantek n terbaik gambar aqeel. pulak tu kena dgn slr. wow mmg ngancam laa.. suka gambar2 tu

ibuayahdamia said...

agreed...agreed sesangat...shoot gambar anak2 merupakan satu treatment jugak tu kan..

in case kalau ader gambar yg sesuai..tak salah pun cuba2 masuk contest..

fa10 said...

comey.. comey... good luck aqeel

MrS. F!zA said...

hehehe kita plk suka amik gambar tp malas join contest.bkn sikit besar punya malas plk tu. malas nk wt entri..hahaha..

lawak blh plk suh ibu dia diam..hahahahaha..agknye tk kusyuk nk tgk putera frog tu..

mamalieyna said...

adooooi makin berkobar2 nak dslr! ngee...encem bangat dak ni...! ^_^

ummi aka iem said...

samalah cam faiq suka sangat ribena kejap2 mintak nk air bina ..comellah aqeel posing walaupun tak tengok camera hehe ...

nk bgthu iem tukar nama blog iem ,nnt update eik hehe

sWeEtdARLiNG said...

nampak macam gambar aqeel coverpage YellowPages 2011, ada buat entry tu kat blog saya...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

e.l.i.z.@ said...

hehhehe dia bising la tu dgr ibu suh posing hehhe

mekchu said...

he's got an adorable eyes.. handsome sgt..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio