Tuesday, January 4, 2011

alhamdulillah..kemenangan berganda

Assalamualaikum..

hiks..smlm agk moody jek..nk bw pn xde mood..apetah lagi nk update blog..hehe..well besela tu kan..klu xde up n down cenggitu bukan blogger namanya..ye la..sape yg ngaku blog ni as a digital diary must admit la ape aku ckp kan..manusia mmg pasti akn merasa up n down dlm life cycle dia..so diexpresskan ke dlm blog..klu sume rasa up je all the time means that dia blm merasai nikmat sebenar kehidupan..hehe..aku dh mula merepek..ekkek:D

ok la..just nk sharing the happiness...smlm dpt 2 kemenangan..sbgai pengomen tegar blog watie aka mummY2Y...and lagi 1 kemenangan pengkomen terbaik dlm entry ni di blog mummy ayu..xsngka plak bole menang....just sharing  my personal point of view jek..alhamdulillah..rezeki :)

thanks to mummY2Y utk FM SINGAPORE yg bakal aku dpt...and thanks to mummyayu also utk hadiah yg comel katanya..ok nnti bachelor party aku kutip ok :)

p/s: frm now on aku akn slow down kan aktiviti blogging n join contest...so yg mana contest kwn2 yg aku xjoin tu so sorry ok..bkn xnk support..just aku nk lebihkan masa dlm menuntut ilmu..dan mempersiapkan diri ini..

29 comments:

Huda said...

tahniah kak! :)

MrS. F!zA said...

wahhh bestnye fm dr singapore..tahniah.. setakat ni kita cuma ada fm dr australia je.. haha tu pon pegawai kt ofis ni asyik fly je kan tu yg dpt..ekeke

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah suziey, kemenangan dalam diam2

notti netti said...

ko sambung belajar ker?.....ko menuntut ilmu kat gua mana? ilmu ko bukan dah penuh di dada ker?...

Cute MuM said...

tahniah...
bestnyer dapat FM singapore...
me belum ada lagi..

MRS. K said...

congrax.. taon ni takde menang lagi..huhuhu.. ye la, join contest pon segan-segan.. hikhik

mama tisya said...

tahniah kemenangan berganda utk permulaan thn br

mummy_ayu said...

tahniah!!!
ko sambung belajar ker?

yangyuyu said...

ko nak belajar apa nih...berblogging pun boleh sambil belajar apa, ko belajar pastu share kat blog:)

Sidratul Muntaha said...

congrats..
haah yer..
aku pun menag
tpi aku tak publsih lagi..
abislah ngamuk kak watie..
ekekekek..
congrats again!

AshAnas said...

bestnye dpt FM lg...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam suzie....

Selamat Tahun Baru...!!

Tahniah utk kemenangan berganda!! :)

zura@iwan said...

tahniah sekali lg beb.....rezki ko ye...hehe..

Farra Dhelina said...

taniah kak!..

* aloo..sunyi lagi le dunia blogging.. bloggers gath ape cer?? ;p

fa10 said...

tahniah...
abik la ngan suziey, rajin menuntut ilmu. tuntutlah ilmu hingga ke liang lahad, sesungguhnya ilmu Allah tu melebihi luasnya lautan dunia.

Nurhayati said...

wah kegembiraanku pun berganda2 jua hihi

Hezesuze said...

nak slowly berblogging sbb nak fokus koje or ilmu dibenarkan xde hal punya haha

I-sya said...

tahniah wei... menang sana sini.

lama x komen sini.

selamat menuntut ilmu dan persiapkn diri.

::Mamalyna:: said...

wah... pehni mengumpul fm suziey yer..

Nana said...

tahniah
wei ada lagi satu menang,
kat blog cik jue
g tgk cepat

wantie said...

wah.. best nyer ko. leh tambah koleksi FM lagi nih.

tahniah yer.

Ummi Eisya said...

rezeki permulaan tahun..ko blaja pe lagi..cite la..hidup ku sunyi tanpa coretanmu suziey...hiksss

zue @ annaleeya said...

thniah... lucky sgguh la...

e.l.i.z.@ said...

wowieee menang lagi..

hah? menuntu ilmu? adakah mahu sambung phd?

Mama Zharfan said...

congrats :) tak tegar bercontest pun, menang terus jd double tu hehehhe

mama_umar_maryam said...

suziey, slow motion nk p mana? sobs..jgnlaaaa..kotye pon nk smbg lg mohla same2,hik3..
mng double tu weh!

mamalieyna said...

congrate!! hang sentiasa bertuah betul la suziey..hehe..

oooh me too...azam nak kurangkan sket aktiviti..hope bleh la..huhu..
nak muhasabah diri ni..ngee..

pepun all the best! ^_^

ibuayahdamia said...

tahniah yer....

mama rifQy said...

Tahniah kak!!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio