Friday, January 7, 2011

epal salut coklat yg comel utk suzieycomei :D

Assalamualaikum..

haih..hr ni bz sgt la..dh ptg baru nk buat n3..well..tadi lunch ngn geng bachelor...nett n ayu..amy xdapek menjoinkan diri..watie pn sama..deme bz..so kami ber3 je tadi...nearly to cancel coz dh lewat..puan nett ler meeting lama sgt...dh la xbw hp....hehe..tp klu dh rezeki tu kan..apepun halangan pasti dpt jgk :)

alhamdulillah rezeki aku dpt produk baru nett...epal celup coklat..siyes mmg comel..rasa xtau lagi sbb au puasa..so tapau ler..hehe..ha nnti dh mkn aku buat review pasal produk baru nett ni ok..klu sedap bole la korang order ngn dia..

 ~taraaa..ni la dia epal celup coklat..ada eskrem stick as holder..aku dpt 3 ayu pn dpt 3..rezeki kami la..hehe~

 ~and also penyampaian hadiah coz aku menang GA ayu hr tu..~

 ~tinggg...ni la hadiah nya..comel kan..:) ~

 ~hehe..thanks ayu for the lurvely present..really like it.. :)~

 ~ok mcm bese..korang pn dh kenal pelakon yg over dlm gbr ni..haih..sentiasa rakus..~

~aku action je la ngn epal coklat ni..nk mkn xleh..hehe..~

p/s: since aku xmkn..so xde la gbr foods..ekekk:D

32 comments:

MRS. K said...

wahh... teruja tengok epel coklat tuh.. lebih kurang rasa cam stoberi coklat la kot.. depend kat buah tu rasa masam ke manis.. hehehe

Liza said...

Suziey nampak kurus.... Diet ke? Sgt sweet... :)

MrS. F!zA said...

la datig time puasa ke.. tk dpt la menjamah selera..kekeke

tk pnh dgr lg ni epal coklat.. strawberi cklt pon tk pnh rasa..hahaha.. serius..mmg comel giler epal coklat tu!

NM02 said...

nnt dah makan kasi tau sedap ke tak okeh

chugie said...

bestnye dapat epal salut coklat tu.. sedap tak?

Sidratul Muntaha said...

huh ko pose..
aku dah start jugak makan ikut keperluan kalori
cuma nak pose tu tunggu ara beso sikit,...
pelan - pelan kayuh.

mama tisya said...

nanti blk umh aku tgk rupa epal salut cekelat...bz wei start bln jan ni..huhuhuhu

maslinamansor said...

suziey nampak semakin slim... :)

cik puan akish said...

huh terbaek la....

=)

momguess said...

wey
dh rasa bgtau
sedap ke tak
hahahah

atty's said...

epal salut coklat lak.terliur tau.

ch@ said...

yummi-yummi. suziey tak pyh rasa la, kita tau rasanya camner, mmg sedap. hahaaa. geng bachelor ni, mmg satu opis ke?

wantie said...

kuat nyer iamn ko suziey.

tak per tak per bergaya gaya dulu. bukak puasa karang ngap k.

ibuayahdamia said...

selalu strawberry, kali ni epal pulak ye...kalau agak2 tak der epal,guna pisang pun boleh...hehe

maszmadi said...

eee cam best jerk epal celup coklat tu..... musti rasa dia msweet2 masam... hm, terliur la.. haha

Mama Zharfan said...

epal tu nampak comel :) tp me tak mkn choc :)

mama_umar_maryam said...

epal merah ke ijau tu suziey? ish,yelah ko nmpk slimmer..hehehe..

Gieyana said...

nmpak best jer wei..ishhh sure time nie ko dh makan kan...hihii

Hezesuze said...

pestime dengar nie...mesti sedap kan kan

mama tisya said...

kemain aku tgk gmbr2 acting korang...camner dh rs epal salut cekelat ni??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah nampak menarik la suziey, selalu strawberry je, nanti dah makan leh la share2 sikit ape rasanya k

Nadiah Sidek said...

sedap ke epal bersalut coklat?

zura@iwan said...

wahhh...teruja aku tgk epal salut epal tu weyy..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kalau guna buah-buahan tempatan bersalut coklat...sure gempak kan...DURIAN BERSALUT COKLAT..leh bayangkan tak?...ekekeke

firahadifa said...

kah kah kah.. tak tahan muka jeles si nett ..

sal ko x makan epol tu wei ??

e.l.i.z.@ said...

woaa nampak menarik..mmg sebijik epal la tu ek? nk mkn, kena potong la kot kan..kang comot pulak

Farra Dhelina said...

auwww..kurus lah sis! ;p

comel je katak tu..

mcm best je kak epal choc tu

Nana said...

masyallah hai
kreatip nye epal coklat
nk wat gak la kekekekke

mamalieyna said...

sweet lah! hikhik..

ragus sungguh pelakon tu..ngee..

Ain said...

biasa dengar strawbery salut coklat, epal pun mesti sedap jugak kan...

cikpuanhady said...

waahhh..bunyi cam sodap je..dah terliur dah ni..

p/s : jom exchange bloglist..me letak ur blog under belle femmes ek..me ada buat blog baru..hihihi..ni blognya..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Yan said...

suziey dah kurus... makin cun!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio