Monday, January 10, 2011

hujan lebat + cuaca sejuk + perut lapar = dominos pizza yg panas

Assalamualaikum..

perghh mmg layan abis la..hehe..adeiii..lapo ler plak..layan gbr je la.. :D

 ~mcm bese.bdk kecik ni terlebih excited..dia dulu buat perasmian..~


 ~aisey..tercover plak sebelah mata..xsngka plak aQeel suka onion ring ni..mcm org tua.. mkn bwg! ekeke:D~



 ~breadstick ni dpt free..complimentary sbb kami regular customer..hehe..aku mmg suka dominos dr pizza..dh la delivery cpt..FREE plak tu..hehe..pizza dia pn sedap~

 ~seafood delight~
 ~the most feveret flavour..tuna temptation~

 ~add on onion ring.~

~berselera sungguh aQeel eat pizza..now dia sgt kuat mkn..suka aku tgk..hiks..~

total : RM33.20..berbaloi2..xde TAX..tu yg best..hehe :)

31 comments:

UmiDAnisH said...

nyum3.. dap nyer... aQeel umidanish nak sikit...kihkihkih

Fieza79 said...

amboi Aqeel makan dgn penuh semangat...suka tgk kalau bdk2 mamam mcm tu...

mmg murah berbanding pizza hut kan..

Farra Dhelina said...

oh ye ke mm gtakde tax?? bestnya!

kita baru sekali j emkn dominos ni..tu pon tah tahun berapa dah..

MrS. F!zA said...

kita tk pnh lg bt delivery dominos..bru ni jmpa brader delivery tu tnya dia ada cas tak dia kata free..pstu dia ckp dr mkn kt kedai baik delivery je.. hahahaha.. blh la pasni..

aqeel siap tnjuk mknan lg tu bila ibu amik gmbr..kekeke

maslinamansor said...

kelaparan di petang hari...

Sidratul Muntaha said...

dominos mmg terbaekk!!
huuhuhuh..
aku cukup suke union ring tu..
sedap!!
klu tak dpt yg dominos
aku suke yg BK
lallaa...
aku lapa!!
takper aqeel weih..
aok make banyok - banyok.
bior sihak!

atty's said...

dominos..punya le shedap..buat perut bunyi2 je nie

mummy_ayu said...

wah..cedap..nie pic buka puasa ptg jumaat tu ker?

Ain said...

kenapa la kat ganu ni takde domino.....

ain suka pizza hut, tapi tak suka betul dengan servis tax dia...

mahaiii tuuuuu...

mencikkkk....

SyaNa said...

gimme 5
aku pn suke banget dominos
extravaganza paling ngetop di hatiku

zura@iwan said...

yes....i pon peminat domino's gak...pizza x suka..hehe

momguess said...

wey
bukan ke pizza ni ko pnh buat time bday aqeel aritu kan
hahahahah
tetttttttttttttt

lia said...

akak wajib cuba flav top secret sauce-classified chicken... paling hebat d tekak lia he3...

AdD said...

dominos sedap lagi dr Pizza! betul2... Onion ring tu sedap lah.. name je onion, tp xde rasa onion pon... feberet tuh.. chicken hot n spicy pn sedap ek... aku bab mkn mmg no 1..

gee ryder said...

tuna temptation xpenah cuba..mcm sedap jer..tgk aqeel mkn pun dah terliur hehe

Mama Zharfan said...

siyes terliur--kat cini me selalu gak order delivery gini--pizza pakistan lah heheh

Nana said...

ko kejam suziey
aku tgh kebulur ni
adeh nk geget je laptop nih hehe
wei sila pertimbangkan permintaan utk gahtering kita..

Hezesuze said...

ermm tapi tekakt akak nie suke pizza hut dari domino hehe

tapi kalo ada org banje domino belasah gak mihahaha

mama tisya said...

mmg pn kalo pizza berkurun nunggu..domino kalo lmbt dpt free pizza...hehehe


aku lprrrrrrrrrrrr

mamalieyna said...

adussss tergoda sungguh tengok aQeel makan lah! ^_^..yummy..!

@e_da said...

sy pun peminat domino.. ada gak kupon voucher tu hubby selalu call je delivery.. aqeel mcm untie la suka pizza dominos berselera dia mkn...

Nadiah Sidek said...

suka betul tgk muka aqeel..sweet je ^_^

mama rifQy said...

alahai sedapnyeee aqeel makan! terliur auntie tauu..geram nengok makanan ituuuuuuuuuuuu!!

cikpuanhady said...

tak silap roti dia sedap..ada rasa cinnamon..kalau tak silaplah..lamer dah tak makan..balik nanti nak makan sampai jilat jari..kikiki..

Jom skodeng :Antara AJL 25 & FA Cup

mama tisya said...

ko dpt ole2 dr cameraon...lily mama zara

Yan said...

qis tak pandai makan pizza

klu pizza hut dia makan supnye jek

NM02 said...

dok tertangguh nak mkn pizza ni.. adoii

wantie said...

Aqeel nampak so fresh!!! baru lepas mandiu ke?

AshAnas said...

mmg terliur la kak... dulu ms dok kl, shira mmg pilih domino's instead of pizza hut... bila dok kedah ni, mn la ada domino's... sedih tau...

on the way pi kl this friday, kena singgah domino's kt sbrg jaya,penang. tu la yg plg dekat kt utara ni, haha... mmg hubby dh janji bwk mkn kt situ b4 gi kl nnti... ssh la ibu mengandung ni kan, mintak yg susah2, haha...

mama_umar_maryam said...

suziey..aku tgh2 diet ni nmpk aqeel mkmn pizza pulak T_T

Huda said...

sedapnye..kat manjung x dok domino..kene pegi ipoh :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio