Monday, January 3, 2011

i believe i can fly

Assalamualaikum.

now everyone can fly what..ekekeke:D haih..xde kena mengena ngn nk pegi holiday ok.actually mood aku yg dh fly fly away..bila dh cuti extraordinary..mula la mood pn extraordinary pnya malas.so hr ni mls nk bw dan jgk buat n3..noktah. :)

18 comments:

nieda said...

monday blues...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samaah kita suziey...dah lama bercuti malas nak keje sib baik time cuti dah siapkan entry auto publish

mama tisya said...

uiks mls BW ye..tau la cuti lama...ke nk p holiday tu...heheheh...nanti dh rajin dtg umh BW umh aku ye

zura@iwan said...

wahhh....bestnya nk fly beb....hehe

aku nk holiday gk..hrp2 bln satu ni mjadi le..amin...

rina a.k.a jaijina said...

samelah, kite pon tgh extraordinary punye malas ni..

Hezesuze said...

ok noted!! huhuhuu

mummy_ayu said...

oo....malas yer....biasa dia tu...
jgn malas jengah blog aku yer...

UmiDAnisH said...

jeng3... sama la kita, kalau bercerita pun sure la jadi cerita tah apa2... ekeke

sW33tdARLiNG said...

mood arini sangat baik sebab tahun baru, tp datang opis tgk muka sorang tu cam c*b*i jer... uuuh geramnya potong mood!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Mama Zharfan said...

tak pe--tunggu dtg mood rajin hehhe

wantie said...

hahaha... fly fly ok lagi. aku ni dah blow blow. hahahaha...

mama_umar_maryam said...

hahah, stended la weh..nk cutinye 2-3 ari lagi..tp mood nye dan2 trus ilang

MrS. F!zA said...

takpe² dimaafkan :p

akiratoriza said...

Salam...

heheheheee....
I pun kekadang mood utk blog ke laut la ke gunung la. ntah ke mana2 jelah... lau rasa malas nak update blog maka dengan auto nyer nak bw pun malas..

mamalieyna said...

alahai ingat mau fly kemana tadi..hehe..eina lak mood nk join GA or contest dh fly2 away..huhu..oooh GA suziey pun lum join..huhu..

salam tahun baru 2011~

Sidratul Muntaha said...

aku dah puas terbang tadi..
singgah sini jap..
llalalallaa...
baru abis minggu flying without wing

MamaRifqy said...

sameeee!! na mmg malasssssss gak!!! Nak keje pon malaaaaassssssss

fa10 said...

hahaha... biasa la tu.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio