Wednesday, January 12, 2011

melompat lebih tinggi versi aQeel

Assalamualaikum..

bkn org tua je bole buat aksi melompat2 ni ok..kanak2 3yrs pn bole jugak...tp msti dlm pengawasan ibu bapa yek..ibu bapa xdigalakkan join lompat berduet..dikhuatiri ibu bapa nya yg over..kasihan si anak..

 ~warm up dulu ok..nnti injured plak..~

 ~testing testing..erkk..abaikan baju n seluar aQeel yg xmatching tu ye..hehe~

~yezzzzaaaaa...tu dia..best plak aku tgk aQeel lompat..aku nk buat? ouh noooo...nnti xpasal2 jiran bwh umah dtg umah aku bertanya kabar..hehe~

p/s: kesayanganku pnya keje..aku pn xtau dia ade shoot aksi ni..klu aku tau bole join lompat berduet..ekeke:D

40 comments:

Huda said...

hehehe..comel je aQeel melompat tuk lebih tinggi :) if mama pun turut melompat..adeh, harus bergegar seluruh rumah kan :)

cheqna said...

cute..=)
eh..cuba akak lompat..pahtu bagitahu r ada tak jiran datang tanya khabar..huhuhuhuhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comey je aqeel lompat gitu, awat tak join sama2 suziey, tahniah k aqeel top 12 contest kita

MrS. F!zA said...

hahaha betoi tu..lompat berduet baru best..blh buat aksi mcm2..ekeke.. :P

Hezesuze said...

walaweeiii cantik picta aqeel lompat nie....

atty's said...

wah aqeel..napa mak pak nya tak melompat sama..hehehehhee

Sidratul Muntaha said...

ahhaha
ko nak join?
ahaha..
ade lemak - lemak tak tepu yang bergoncangan nnti!
ahahhahhaha!!
adeii!
ko jgn suziey weih..
belum cecah lagi berat ideal..
tak pasal - pasal 2 gunung bertebaran..
opss..

Nurhayati said...

sama la ngan zara.. melompat dari sofa.. ha amik ko..kalah boy

Fieza79 said...

woww..melompat versi aqeel yg hebat...spoting dia..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tingginye aQeel lompat..cute.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tingginye aQeel lompat..cute.. :)

lia said...

muka aqeel mmg stok seronok sgt tu... ala2 teringin lak nak lompat2 hu3...

mummy_ayu said...

wah..snap pic lompat2 la plak..he he he..

Ieda Al-Habsyi said...

hensem betoi aqeel ni :)

Dee said...

cutenya muka aqeel masa lompat tu..

Nadiah Sidek said...

kena testing dulu baru boleh lompat tinggi ek? hehe..

Nad @ MamaZakwan said...

comel tgk rambut aqeel yg last tu , heheeh..

Farra Dhelina said...

hahahha..terasa seperti aunt mau lompat sama lah dgn aqeel!!

ibuayahdamia said...

hahaha..nanti jiran bawah datang tanya khabar yer..bagus ler..amalan ziarah menziarahi ni kan patut dijadikan amalan...ekekekekekke

Nana said...

hehehe comel!!
aku mmg suka2 amek gmbr lompat2 kekekeke

yangyuyu said...

nak try gak la suruh durrani lompat...lawa la

ZanaNordin said...

ha ha ha...syokkk ooo layan bebudak nie melompat...
hari tu pun ada ambil gambar Batrice melompat2 camnie...ha ha ha..leh challenge nie...

Adyshariz said...

btui2..bkn org tu jer..org muda pon bole..hehe..maknya bila lagi nk amik shoot camni..kelas gitu

momguess said...

apa kata kite buat ramai2 time THAIPUSAM nnt
hahahah

alfa juliet said...

hihi rajin laki hang tangkap gambar

✿etiey erywan✿ said...

handsome sungguh budak nie.. gerammmm!! bila nak dpt adikk aqeel tanya.. heheh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow best nya lompat.leh geng la ngan my nuha :)

mama tisya said...

skit lg nk sama tgi ngan pokok hiasan tu aqeel lompat

nieda said...

melompat lebih tinggi..hehe mcm tajuk lagu plak..comel aqeel lompat mcm tu

cikpuanhady said...

alahai..memang comeyy sangat aqeel..geram tengok...tak salah kalau suziey nak melompat sekali sekala..hihihi..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..comelynye gaya aqeel melompat tuh..nk ajar Zara wat pose cenggini gakla..maknye nk buat badan dh overweight dah..=p

ieda said...

eheeheh so cute aqeel tuu :) kus semangat .. risau aunty kalau aksi2 lompat nie :))

e.l.i.z.@ said...

ptt lompat skali ni br best :P
kalu jiran dtg, suh join lompat skali ekekekek

Mama Zharfan said...

me 1st time amik pic lompat2 dgn my zharfan masa my niece dtg ari tu :)
comel aqeel lompat2 tu heheh

Mama Zharfan said...

me 1st time amik pic lompat2 dgn my zharfan masa my niece dtg ari tu :)
comel aqeel lompat2 tu heheh

ch@ said...

comel, kalau mak dia lompat skali nmpk mcm kembar seiras melompat =)

Cik Jue said...

lompatan yang bagus....mama n papa jangan cuba aksi ni bersama ok...

::Mamalyna:: said...

suziey, lyna suka lompat2 atas katil... tp kaloler mamalyna wat aksi lompat2 nie, ai lompat kat tingkat 12, ntah2 jiran tingkat 1 boleh dengar, hehehe

wantie said...

ooo.. berlatih melompat kat umah dulu yer. pas ni boleh ler snap gambor aqeel melompat kat outdoor plak..

mamalieyna said...

alaaa jeles ni ada camera canggih..hehe..

cantik pic lompat tu..susah nak capture, kerjasama yg baik dr aQeel ni..good boy!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio