Wednesday, January 19, 2011

paris n italy...here we come!!

Assalamualaikum..

hehe..bikin gempak je....insyaAllah..klu ade rezeki pasti kami akn smpai ke sana..:p cantik x FM2 ni..ouh i likeeee....alhamdulillah..

 ~best giler klu dpt photoshoot kt sini..~

~hehe..who knows angan2 jadi kenyataan...yakin pd rezeki Allah :)~

34 comments:

MrS. F!zA said...

cantiknya kalo dpt photoshoot situ..bila lah berkesempatan dan ada rezeki terpijak nk p sna..

tudia dpt jgk FM best tu.. kt sni bos2 selalu outstesen obersi..time tu la nk merasa dpt FM dr sna..hehe

AshAnas said...

dua2 tmpt ni ayah gi ngn mak tiri je, hukhukhuk.....

Huda said...

huda x smpi lg paris tp hubby dah penah masa dia ade course kat swiss 2009 dlu..dpt la fm eifel tower tu n satu lg disneyland, dia beli kat sana :)

eb ezrin2 said...

wahhh... bestnyer.... elh tman pesan FM?
dgr citer u ader FM lebey... eB nak bley?... eB designkan somthing 4 u on special request worth RMxxx... ok x?
kalo boley la >_<
TQ

Nana said...

heheh xpe...
mana tau
nanti sampai kan
aku dah smpai dah kekekke

Myra Jay said...

Cantik ar FM tuh.. tergoda i..hehee..
Ada extra tak? Nk jugak..hehee

Ummi Danish said...

insyaallah. simpanlah angan2 tu, nnti bila kita impikan sesuatu mesti ada jalan untuk nya...

p/s: mesti lawo gambar aqeel kt situ plus ngn lens baru kan?

me pun simpan impian nak ke venice + italy...insyaallah

Farra Dhelina said...

wah..mudah mudahannnnn... mesti dpt pgi..insylh :)

zura@iwan said...

insyaAllah..ada rezki x ke mana kan.....
nk FM tu..haha...

ibuayahdamia said...

insyallah..kalau dah ditetapkan..akan sampai jua ke sana...hehe

cantik FM TU...

mummy_ayu said...

best tu kalu dpt sampai sana...insyaallah mana tau ada rezeki nanti..

Gieyana said...

x pa. Mlm nie ku bw ko g paris..myb 2@3 hr nnt company aku da charter flight g amstrdm..kalau ko nk tumpang, meh dtg penang!hihihih...cantik kan!nnt bos aku nk g sini gk..nk suh dia belikan utk aku! Yahooo..komen mggunkan hset lg! Free wifi maa..hihihi

eb ezrin2 said...

design aper yer?
u nak design aper? besday card? anniversary etc... tuh jer... tuh jer yug mampu pn ;p

kalo nk tgk camner i design leh jenguk kami kat ten little fingers yer :)

atty's said...

insyallah kalo ade rezeki mesti sampai

Sidratul Muntaha said...

insya awah..
insya awah
u,u fain wewei...
(cara setot nyanyi lagu maher zain!)

insyaa Allah beb/
klu dpt pergi,fm free tuk aku bleh?!
huahuuaua..

ummi sofiyyah said...

cantiknya FM tu...kalau ada rezeki nak jgk sampai sna...!!

mama_umar_maryam said...

amin..samelah impian kite =)

MamaBatrice said...

wah...ku ingan kamu akan ke sana
kalau ler betul....sangat2 menjeles aku di sini suziey oitt.....kota penuh romantik gitewwww

auw......
terbayang ko photoshoot ngan aqeel kat paris

MamaBatrice said...

wah...ku ingan kamu akan ke sana
kalau ler betul....sangat2 menjeles aku di sini suziey oitt.....kota penuh romantik gitewwww

auw......
terbayang ko photoshoot ngan aqeel kat paris

e.l.i.z.@ said...

nak ikut gakkkkkk...sapa tak nak p sana kan? semua nak..agak² brapa ek kos nk sampai ke paris utk 2 org? wahhh tanya suziey lak heheheh
mana tau korang dh survey ke kn..eli mmg kompom x bwk anak.jimat kos :P

wantie said...

I'allah kalau ada azam dan matlamat mesti akan sampai jua suatu hari nanti.

chugie said...

insyaallah, kalau ade rezeki tak kemana kan? amin..

ibuayahdamia said...

FM Danga bay pun kira johor jugak lah tu..hehe..walaupun ayu suka gi holiday, tapi jarang2 sangat beli FM, SELALU mesti beli baju jer..sebab tu hadiah2 GA ayu gi holiday mesti bagi baju..unless yang gi tioman bulan mac tahun lepas...hehe

tapi kalau nak tukar boleh jer lepas ni ayu cari FM pulak..hehe

lily@mummyQistina said...

Insyaallah klu ada rezeki X ke mana..
Kita pon teringin gak nk p sana.. :)

Mama Zharfan said...

FM tu sgt cantik :)
me akan ke Paris mac nanti :) moga2 segalanay smooth as planned

ieda said...

kalau rezeki suziey dulu ... belikan akak fm tuu yer :)

mama rifQy said...

wowww..hebat! kalau ade rzeeki..tak mustahil pon kak suziey!!

mummysyafie said...

pun berangan2 nak ke sana..tapi idak ler tahu bila akan kesampaian

Ummi Eisya said...

hihi..memang gempak..ingatkan ko g sambut 'raya' kat sana..hahaaa..insyaAllah,ada rezeki lebih dapat la tu..

maslinamansor said...

InsyaAllah, mesti dapat pergi punya.

Alin Marlini said...

insyaallah...akan jd kenyataan..
booking satu FM untuk saya ek

mamalieyna said...

Insyaallah..moga angan jd nyata! ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya nak pi Paris...mesti cantik gambonya snap2 kat situ kan, bulan Feb ni ke nak pi tu?

mummY2Y said...

woit mana dpt ni..nak gak!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio