Tuesday, January 11, 2011

penghargaan ikhlas utk lily aka mama zara

Assalamualaikum..


n3 ni khas utk lily aka mama zara..terima kasih atas pemberian ole2 dr Cameron Highland :) smga baby 'ZAREEF' akn lahir ke dunia ini dlm keadaan sihat tubuh badan, sempurna ciptaan dan menjadi pelengkap family kecil lily.. amin... :)


p/s: date cantik kan hari ni..11.1.11...jng lupe GA aku akn tamat hari ni @ 11.11pm :)

10 comments:

ch@ said...

husband and wife, muka mcm adik beradik =) kita tak sambung study tapiii tgh study and buat researh pasal LHDN ni, ada interview. berpeluh, nerves.

Fieza79 said...

dpt souvenir saje ye...mmg best kan..

tk sempat nk join pn GA..huhu dk sebok apa ntah...

NM02 said...

sempat lagi nak join GA tu. tunggu....

Ummi Eisya said...

bestnye...bertuah tul ibu aqeel ni...

p/s-letak la video aqeel..nak dgr suara aqeel la..hahaa...

Ain said...

bestnyaaa dapat ole-ole dari cameron...

moga lily dan baby selamat dan sihat hendaknya...

aminn...

zura@iwan said...

dpt ole2 cameron ek....bestnya..

fikaryna said...

bestnya dapat prezen..:)

mama tisya said...

tahniah

lily azliyana @ mama zara said...

Ayoo..malu i..hadiah lom bungkus pon tp dh ade penghargaan kat cni..=p..nway, thanx for the doa ye suziey..kite pon mengharapkan yg terbaik spy baby ni lahir dlm keadaan sihat n selamat..=)

p/s: ohhh..ade juga yg kate muka papa n mama Zara cam adek beradik?hihi

Sidratul Muntaha said...

huh
lily bagi adiah..
seronoknya..
huhuh
rezeki..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio