Tuesday, January 4, 2011

penghargaan ikhlas utk penganjur GA

Assalamualaikum..


n3 khas utk memberi penghargaan ikhlas kepad penganjur GA...mekaseh byk2 kpd Cik Jue selaku penganjur GA utk teka teki beliau..syukur..tahniah kpd semua yg bertuah :)


p/s: frm now on beginila cara aku memberi penghargaan kpd penganjur contest/GA yg dimenangi..sori sekiranya n3 kemenangan sebelum2 ni ada mengguris hati sesapa atau membuatkan ade yg sedikit kecewa/cemburu..tdk terniat lgsung utk menunjuk2..:) so i think ths is the best way...ok jgn buat speculation aku dpt comment dr cik anon busuk..xde lgsung..ianya lahir dr hati aku sendiri..terdetik di hati andai ada yg terasa hati..maafkan aku ok..

12 comments:

zura@iwan said...

ye la...hak kita la nk kasi phargaan kt pgnjur cm mn kan....hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sapola si buusk itu ye suziey
meh sekeh ramai2..

mekchu said...

setuju sgt.. salah satu cara utk hargai penganjur.. good job :)

Hezesuze said...

oooooo ok....hehe

Zur@ZaRi said...

ok jer...
zura ader yg da wat ader yg tak wat.. sbb maser muler2 join blogging ni tak mahir sangat. tp biler da mahir tader rejeki la polak... sob sob sob...

Fieza79 said...

bagus je kan...tk penah terpikir pon nk bt gini hehehh...good..!

Sidratul Muntaha said...

huhu
tak salah hargai penganjur..
beso ke kecik adiah..
penghargaan itu penting..
aku rasa semua org suke klu contest yg dia anjurkan ade org hargai mcm ni..
kira penat lelah tu berbayar..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

apasalahnye hargai penganjur.. hehe
kalau saya pulak setiap kali menang mesti buat entry khas utk kemenangan & link dgn penganjur & setiap kali hadiah sampai saya akan buat entry jugak tak lupa linkkan dgn penganjur

mamalieyna said...

herm..cara gini lebih terasa diberi penghargaan..bagus2 bg idea..^_^..

pepun congrate..no.1 tu menang tu..hehe..

ibuayahdamia said...

tu lah mungkin niat kita baik nak bagitau pasal kemenangan sebab sekaligus kita akan mention penganjur contest tu...tapi hati org ni lain2 kan...so terpulanglah individu cam mana nak tulis penghargaan kepada penganjur contest tu...

mummy_ayu said...

aku kalu menang, buat entry, dpt hadiah buat entry, masuk top 10 ke pun buat entry...tapi memang tak de niat nak menunjuk ...
apa pun.tahniah...menang lagi!!

e.l.i.z.@ said...

hehehhe cik anon busuk ekk..kita tukar panggil mat anon pulak la. ekekke

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio