Tuesday, January 18, 2011

sape setuju dgn pakatan aku???

Assalamualaikum...

hehe..jgn risau..ni bukan pakatan jahat..aku mmg dh buat pakatan ni ngn alin n nana...ha pakatan ape tu..hehe saje je kasi suspen:p

actually aku merancang pakatan exchange link FM:) aku buat pakatan exchange FM dgn alin n nana..dgn alin FM korea since dia kan slalu g korea..n nana plak dia nk g sabah..even aku dh ade FM sabah tp tetap suka gk.. (nana make sure jgn beli yg sama mcm yg aku dh ada..nnti aku tjk yg aku dh ada..ekeek:D)

so..ade sesapa nk main exchange2 FM? ni just idea aku jek..so klu ade yg berminat nk join the club inform aku ok..hehe..pastinya khas utk pengumpul FM tegar :)

36 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita ada GM Cameron & Genting...ahak...tak de leh ke tak de la jauh no destinasinya tu...

mama tisya said...

best exchange FM tp kalo dpt FM free lg best:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak jugak main tukar-tukar fm..

mcm mana tu kalo nak join gak??

Sidratul Muntaha said...

aku pun nak join la..
ahahahha
tapi aku pergi local jer..
ko nak ker?!

Ummi Danish said...

sy bleh exchange fridge magnet dari sngapore (march 2011 baru nk gi). lagi FM from Jogjakarta Indonesia....nnn nnti sy tgk la collection yg ada

hehe

ieda said...

waaa x aci nie ..
nak jugakkkkk !

SyaNa said...

bagus la kome ni
aku xminat sgt FM
org bg aku amik jek
nnt nk try jinak2 kan diri la

mama_umar_maryam said...

blm cukup tegar aku nih,br terkedek2,silap2 nk mntk dgn ko,hahahah

AshAnas said...

nak jugak! km nk gi bjalan ni tp xsure lg gi mana...

eT said...

leh3...
suka2 tukar2..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ko ade FM ape suziey? den ado australia
jom exchange!

[-suziey-] said...

ouh i likeeeee....ok sape btl2 nk tukar2 FM email aku privately wth below details ok..

1. mentione FM ape (aku nk pertukaran yg adil dan saksama..nilai mestila setara :)klu local FM exchange wth local FM..overseas FM exchange wth overseas)
2. address utk pengeposan..klu nk jmpa2an lg bgs..bole beramas mesra sambil exchange FM..hiks..i likeeee.mengeratkan silaturrahim :)

[-suziey-] said...

yg nak free tu g cari contest yg bg FM free..heheeh..ditujukan khas utk amy..ekek:p

mummy_ayu said...

aku nak join tapi jarang gie jenjalan...so nanti kalu gie jenjalan baru leh join...

✿etiey erywan✿ said...

hahha.. suziey! ingatkan pakatan nak wat gathering bloggerzzz sekalian! hahah

AyuArjuna BiGoshh said...

alamak, jarang out station...klu join gang mesti jadi member pasif ya...huhu

mama tisya said...

yela..aku tgu rezeki dpt fm ler...tu pn kalo ada rezeki:-p kalo tmpt exchange sambil beramas mesra tu sekitar klcc, bole tk aku join...hahahaha

MrS. F!zA said...

la hai tukar FM ke.. kita pon suka FM..tkleh jd ni nak jugak!! heheheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Huda said...

wah best ni..nak join, sape nk fm pangkor boleh je sbb dekat ngn umah..CH pun dekat tp payah sikit nk g..next holiday kami nk g desaru tp tak taula ade fm ke tidak area tu..

Mama Zharfan said...

me nak join :) me ada FM london, FM< nottingham :)
FM paris --plan nak gi bln mac ni--tp FM paris mahal, so tak leh nak exchange kpt :) FM london+notts, harga dlm 2-3 pound ajer seketul

MiJa said...

aku ade bbrp agi dubai punya.
kalo dpt yg korea tu best gak.hehe.

Nana said...

hahaha
aku stuju 100%
dengan cara ni
dapat penuhkan koleksi FM kt lemari es aku haaha

ibuayu said...

wah nak joint gak...nanti ibuayu email. Ada nama tak kelab ni suziey ..

Ya ALya said...

ya memang fm tegar....ya ada fm dr melaka untuk di tukar2 kan......

t ya email k.....

Gieyana said...

alaa..ku da FM Penang jer..Aci x?hihih

mama rifQy said...

NA NI tak layak nak join.FM ade ciput jeeee!hahaa..buat malu jek nak join!!

Ummi Salsabila said...

Odah br nak stat kumpul.xbyk pula nak exchange2..ciput je.heehe

cikpuanhady said...

huhuhu..menarik idea ni, tapi me sama cam naa, fm yg ada ciputtt je..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Cik Jue said...

best tue..boleh jugak..tapi kita pi local je ...

Farra Dhelina said...

mmg menarik..klu selalu gi jln2 best lah..kit ayg tak gi jln2 ni? alahaiii sedihnyaaaa....gigit jari je lah ekekeke

zura@iwan said...

ku FM penang je la..hehe...x gi lg tmpt2 len ni..hehe..

Momma Mia said...

lepas nih bleh tunjuk ur fridge front door la suziey kasi yg lelain semangat sket nk exchange... InsyAllah Alin pos minggu nih next week dpt ek... sbb sok cuti la

fa10 said...

suka idea ni... nnt i kumpul FM dr UK. Tp mmg dah ada yg i beli special for u sbb jadi follower ke33 sempena bithday i yg ke33 tahun lps. saje x inform kat u

CikLilyPutih said...

nak join jugak, i banyak jugak FM local and oversea. sampai tak muat dah fridge tu. nak bgtau cara ek

e.l.i.s.s.m.i.e said...

suziey, i dah email kat you. cuba check spam folder kalo tadak :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio