Tuesday, January 25, 2011

siakap tomyam 4 rasa

Assalamualaikum..

hr ni aku sgt2 bz..so aku just nk buat short n3...aku ade bende nk share pasal AHB..tp later ok..tunggu ade masa lapang sket :D so layan je la dulu siakap 4 rasa ni ek..ni suka suki aku je buat resipi sendiri..tp aku bkn la nk tulis resipi..hehe..jgn marah ek..just nk tunjuk gbr jek..huhu

~wajib ade bebola..ekeke:D~

p/s: sori xdpt nk bw...semakin bz..1 month left ^_^

34 comments:

Fieza79 said...

melelehh air liur laa...sedap buat seniri ye...mesti makan dh tak toleh kiri kanan kann...

UmiDAnisH said...

waduh2 sedapnya....bak sini sikit..hihi

Ain said...

wowwwww....

mantoppppnya siakap tomyam 3 rasa mama aqeel...

Hezesuze said...

oh next time kalo ada acara makan2 haruss ko buat siakap tomyam ni ek suziey....terliuh dah ni weeeii!! haha

Cik Jue said...

suzie..terangkat..ilike..kongsi resepi boleh tak...

Huda said...

4 rasa tu :) yummy! nak sikit kak :)

cik puan akish said...

suziey..nmpk setap sehh...

resipi plish....

=)

SyaNa said...

aiyakkk kalah kedai ni

Gieyana said...

owhhh..menyelerakan tgknya! Aku pon suka nih!

Busy gak! Adeii!

**sHiKinn** said...

meleleh..nmpak sedap..nnti kongsi resepi yer..

AshAnas said...

nanti dah free, post la resipi...

MrS. F!zA said...

ni mesti penggemar bebola..kita tk suka bebola..tekak tkleh masuk..

ibuayahdamia said...

SAMA KES NGAN AYU!!.
kalau rasa tak sempat nak edit gambar atau buat citer...maka sharing pasal resepi pun bermula..hehe

looks yummy...

MRS. K said...

nampak kuah banjir.. pedas tak?

AiN5zOL said...

WAAAAAA...
SDAP NYERRRR....
OK WHAT,YG MKN RESEPI SNDRI PN ORG YG MSK JUGAK BUKN SAPE PN KN....
AKK NTI JGN LUPE KONGSI TAU RESEPI NYER...
HEHEHEE...NMPK SDAPPP!!
:)

Ieda Al-Habsyi said...

sedapppppppppppppp! suzie tlg pos ek, hehehehe :)

wantie said...

nampak mengiurkan. Punyalah aku dok tenung menda la bulat bulat tu.

Sib baik ko mention bebola. hahahaha..

Aku ingat jenis asam jeruk yg dalam balang yg selalu banyak di jual kat sempadan nun. hehehehe..

firahadifa said...

nampak sedap babe.. nie la 1st time aku dgr ade siakap 4 rase , dulu 3 rase jer,,

mama_umar_maryam said...

hah amik..4 rase trus...sedap giler ni weh

momguess said...

fuhhhh
knp ari tu xde menu ni???

Mama Zharfan said...

me suka bebola, mr Hubby tak suka, me msk tak leh letak bebola, kalau letak, me mkn siap2, tak hidang utk hubby :p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak lazat :) memang tak jumpa punya kat tempat lain ni, siap ada bebola ikan lagi tu :)

zura@iwan said...

terserlah ke laparan ku ini...hehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

Amboii..tayang siakap ye..
sedappnyer..

zh-ena said...

ikan siakap tu di grg garing mmg sedap di mkn isinya heheheheh

✿etiey erywan✿ said...

uhhh meleleh air liur mak!

mummy_ayu said...

wow..terbaik tu...
ditag kat sini..http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/01/mama-kyra-1st-ga.html

Adyshariz said...

mak aiii..siakap tomyam..ade bola2 kecik lagiikk..mesti sedap

Adyshariz said...

mak aiii..siakap tomyam..ade bola2 kecik lagiikk..mesti sedap

Ezay Hadry said...

best nye...dh la lapar pwot ni
baru abis kelas

mamalieyna said...

yummy! 4 rasa eh, sllu org wat 3 ras je kan..hehe..mmg mabeles!

mummY2Y said...

mana dtg 4 rasa?? campur kurma ek or air zam zam ala kazam..woohoo

mama tisya said...

1st time tgk siakap ltk bebola

Sidratul Muntaha said...

aku nak resepi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio