Wednesday, January 19, 2011

terima kasih sahabat

Assalamualaikum..

1stly thanks to all yg respond dgn pakatan aku ni..as replied in the comment box..minat korang utk exchange FM dgn aku sgtla digalakkan..erkk xde la smpai nk tubuh kelab yek..as for now kiranya kelab personal exchange FM wth [-suziey-].com je la..hiks..malu plak ai nk berkelab2 ni kan..hehe..take it easy je ok..sape yg seriously nk exchange2 FM dgn aku...sila email kt aku wth details FM dr mana & address utk pengeposan..thats it..kalau nk exchange live in person pn bole jek..smbil2 beramas mesra gitu..hehe..pls be informed pertukaran ni akn dilakukan dgn adil dan saksama..local FM exchange wth local FM..while overseas FM exchange wth overseas FM..so..adilkan..aku dh take note those yg interested nk exchange n aku respond kt their blog as well :) basically aku akn confirm kan dulu la FM yg nk diexchangekan tu..klau agree kira deal la..klu xagree pn xpe..ye la maybe korang dh berlambak FM yg aku nk exchange tu..tiada paksaan :)

ok tu je pasal exchange FM..now just nk say million thanks to sahabat2ku yg baik hati atas semua pemberian kt bawah ni..

 ~sarung tisu yg comel ni from lily aka mama zara..sgt comel..aQeel berkenan ngn stoberi itu:p~

 ~letak kt sini..~

 ~and also dpt FM cameron highlands yg grapes tu..thanks lily..sgt comel :)~

 ~n these from umidanish...frm cameron jugak ..terima kasih umidanish :)~

finally..ni frm sahabat jauh..gieyana..thanks gie :)


24 comments:

Huda said...

ok deal! :) best kan wat cenggini :) sambil kenal rapat2 :)

mama tisya said...

bertambah lg koleksi FM ko

MrS. F!zA said...

comelnya sarung tisu tu!! tk pnh lak jmpa msa gi cameron dlu.. betol2 nmpk cam sofa..

menarik ah FM singapore tu..kita suka FM yg mcm tu la..sape ah yg sudi kasi ni..ekekeke

*kak jwpn akk tnya smlm ada dlm entri..hehe sori blh plk silap phm yg psl tkaful ikhls n msia tu..hahah ngokngek kan..hehe

ieda said...

memang seronok kan dpt xchange FM mcm nie .. akak nak joint jugakkk huhuh

NM02 said...

psst.... meh nak minta FM satu.. ^_^

Farra Dhelina said...

ala kita tak selalu jln..takde fm..huhuhu sedeyyyy

Cik Jue said...

wa sukanye..hadiah dari cik jue dah dapat belum???

Nana said...

wah tu dia
makin banyak la fm kt peti ais ko
silap2 smpai belah belakang peti nanti
sebab ko dah stat wat pakatan muahahah
eh fm penang tu sama gie kasi gak hehe

MRS. K said...

nak join jugak tapi buat masa ni tak kemana lagik.. huhuh

mummy_ayu said...

wah..main banyak la FM ko...cayalah..

AshAnas said...

dgr2 mcm ofis kami nak gi krabi next month....

Fieza79 said...

koleksi FM kita baru nak bercambah...segan la nak join...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyaknya dapat FM bertambah la koleksinya kan...best2 comey sarung tisu tu

Gieyana said...

testing2x komen guna hset..yesss! Bjaya!!bertmbh koleksi ko yer! Sm2 wei..just a small gift dr ku..

Hezesuze said...

gud idea tapi ade ke FM klang..?? huahuahuahu kalo ada nanti akak exchange ye hehehe

momguess said...

aku g umh ko esk
cop!!!
aku bg 1 lg FM kat ko
hahahha

Sidratul Muntaha said...

agak - agak ilang bekas tisu tu kan
ko cari kat rumah aku yer..
ahahaha

zura@iwan said...

hmmm..ku nk kasi FM apa ek...ko dh ada FM penang..hehe...

ibuayahdamia said...

wahh bestnya dapat hadiah....dah aader FM JOHOR belum??

mama_umar_maryam said...

comey gler tmpt tisu lily bagi,kiut sgt

wantie said...

bagus wat cenggini. tapi aku tak der FM ler. sebab aku tak minat.hehehe tak der la nak exchange ngan hang. maaf sesangat.

mama rifQy said...

Chanteq! pengumpul FM yang tegar nih!!

e.l.i.z.@ said...

sarung tisu tu mmg lawa giler..

eli minat gak FM ni, tp biasanya kami suka tepek kt fridge tu, yg kami penah pegi je heheh yg org bagi, tepek belah lain :P

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..comel2x..nasib baik beli utk sndiri jugak..kaler jek lain..=p

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio