Friday, January 21, 2011

we're the muslimah potong..

Assalamualaikum..

hehe..korang paham ke tajuk tu? ekeke:p well..alhamdulillah..plan kami utk beramas mesra ala2 muslimah terlaksana sudaaaa..sgt best..sgt enjoy..sgt happening..paling best..NO GUYS..trpksa la kesayanganku dok layan tenet n tv dlm bilik..hiks..thanks jgk la utk kesayanganku coz memahami isterinya ni.. :)

overall..kami kekenyangan yg amat..dgn foods yg lazat...masa yg panjang utk beramas mesra..siap ade org tu buka butik bergerak dia..aku yg minta dia buka butik bergerak dia konon nk sopping..tp at last aku xrembat ape2...tapi ibu anak 2 ni dgn ahkak gonjeng yg ye ye sopping sakan..aku dan WUT chiffon green tgk2 je ler..ekeke:D anyway..thanks ladies for making our day soooooo blissful...syukran :) pstt..secret revealed..aku n kwn baek = 34..hiksss:p

ok nnti msti ade yg tnya kitorang ni dh lama kenal ke..hehe sblm org tnya meh aku story sket..actually kami ni kira sezaman la...kelahiran blog kami pd zmn yg sama..ha cenggitu ler..mmg kenal tru BLOG..xpnh jmpa di alam maya..but then bila mesra kt blog membawa ke perjumpaan secara berjemaah..n our 1st dating meeting adlh kt umah aku jgk..haha..then disusuli la dgn gathering kedua,ketiga dan selanjutnya :p kami jadi rapat sbb sume sekepala..jenis gila punya org..ekeek:p n nama geng potong tu adlh sejarah dia..n kami je yg mengetahui..hehe..

okla..terpesong plak kisah sebenar..

 ~ye benar..sy membuat soto ayam dipenuhi bebola ayam terapung..ekeke:D~

 ~ok anak2 sekalian..pandang kamera..tugas pertama ahkak gonjeng sesampainya di tpt perjimbaan:p~

 ~ok dh selesai..buat hal masing2..haha~

 ~ ni mcm pepatah org tua2..asyik berkepit bwh ketiak mak..ekeke:p ~

 ~pompuan ni mmg xsah klu x tenung cermin..smpai2 trus belek cermin..adeiii~

 ~mak budak bersama 2 org askar..~

 ~sape yek yg candid ni? hmm ahkak gonjeng kah? ni ratu karipap sardin..ekeke:D~

~since xde org nk tlg amik gbr..trpksa la take turn..xckp korum disitu..~


~ina jgn over bole x?~

~kesian aku tgk si ara dikerjakan maknya yg ala2 bonzer tp dlm hati ada taman tu..~



sekian..haih penat plak rsnya buat n3 ni:p sori yek xdan nk bw lagi..huhu

30 comments:

Huda said...

cantik umah kak suziey :)

MRS. K said...

nak gambar foooddddd.......

MamaYatie said...

waahh..bertemu sudah!! tahniah sbb sentiasa keep in touch geng2 potong ni..hr ni br saya kenal sapa korum geng potong..sblm ni agak2 jer..tp nak tepat dah tur..kekeke

zura@iwan said...

tu dia.....si ara jd mgsa si ayu tu...hahaha..

ooo begitu la kesahnya ek...patut la korang mmg ramas mesra..hehe

MrS. F!zA said...

hahaha adui kelakarnya siap pesan jgn over..kekeke tp mmg kelakar pon gaya k,.ina tu..ekeke

napa backgroud sama je?? bonzer pon dlm hti ada tmn ek:p

atty's said...

dapat jumpa geng satu kepala mmg besh..

mesti enjoy je semuanya

sianya zara..ekekekeke

Nad @ MamaZakwan said...

sukenye tengok! :)
moga ada rezki jumpe korang2 pulak nnt, hehehe...

sz | m.s.s said...

meriahhhh!
cermin kita sama lah! ihikss...

momguess said...

suziey,
kang betul ada org komen knp backgrnd sama jer
smlm pun ko ada cakap kan
hahahhaha


34!!!

food yg lazat
gosip yg best

nxt time buat kat umh aku plk
hahahahha

mak mmg sentiasa over yer

Fieza79 said...

hamboi meriah sguhh...berposing sakan sonok nyaa suma...mmg beramas mesra sguh niee...

UmiDAnisH said...

wahhhh...best3

mummy_ayu said...

wah..meriah korang posing..ya ampun Ayu, abis si ara dia pose kan..

Zue AnnaLeeya said...

sedapnya soto....

bezz tgk korang nih... mesti havoc bila jumpa...

ibuayahdamia said...

pstt apa yg 24 tu??

tapi memang bestlah dapat gather2 cam ni kan..memang syok betul...

Farra Dhelina said...

hahahaha...klaka lah korang ni..ade2 adegan yg mencuit ht..hehehehehe

sian ara...hahahaha

* ctk ler rmh kak cuji... ;)

wantie said...

wlawei.. dasat korang berposing. siap ngan anak kecil pun dikerjakan.

hahahaha...

cantik umah.

ita cutevirus said...

waaa!!!!
serius muslimat gitew...
RVC ayu tu memang sungguh menarik...

akiratoriza said...

Salam...
nak join sama... wwaaaaaaaa
sonoknye.... lau aku kat KL conpem aku pun join skali gak tp apakan daya aku jauh nun di selatan...

makanan kat n3 bwh 2 pun sungguh mengujakan.. pecah perut tak makan??? hihihi...

nieda said...

bestnya

Dee said...

kemain happening ar..

AyuArjuna BiGoshh said...

gonjeng n happening sungguh...mmg beshhh lah korang suke tengok

Gieyana said...

wahhh bestnyer uols...kalau dkt sure joint da gang gak nie..

hurmss little bits wondering..hb ko kasi makanan tak? kesian dier dok senyap2 dlm bilik..hihi

MaS-HaNa said...

ades lama hana tak lawat blog blog kengkawan=))wah wah ahkak gonjeng:-wkata nak deting:((tapi enth bila:((uwa:((suziey jom deting ngan hana lak:Pwakakkakak

Hezesuze said...

adehh camne weols bleh 36 lak...kompom weols dah gemuk hahahahaha...

wei suziey ..akak mintak ijin copy paste gambo nie ek...nak anto cuci huhu

Ya ALya said...

cantik umah yer.....meriah nyer la....

e.l.i.z.@ said...

sgt happening...cian kesayanganmu xleh join kikiki

mama_umar_maryam said...

suke tgk living hall ko suziey, lagi2 diserikan dgn kedatangan model2 tuh ;p

mama rifQy said...

baiknyeee korang sume! nampak sgt2 closed!!!!

mummY2Y said...

hamboii besaunye gambar weols disitu!]

iyelah tak sangka k.ina dgn u 34..hahaha..k.ina kerang mu itew selamat di belasah bibik seddey ku..woohoo..

mmg best sbb suma gals.. puas nak gosip, nak gelak nak jerit bagai.haahaha

AshAnas said...

gilos ar posing maut gitu2. haha... k.suziey, xcukup besar gi cermin kt umah akak tu utk k.ina... hehe...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio