Friday, February 18, 2011

bachelor's birthday party

Assalamualaikum..

Allahu Akbar..aku bersyukur kpdMu krna memiliki sahabat2 yg baik..sentiasa memberi sokongan kpdku dikala aku susah dan murung..sentiasa mendoakan yg terbaik utkku..beruntungnya aku dan bertuahnya aku dikurniakan sahabat2 begini..syukur padaMu..hanya Kau yg mampu utk memberi rahmatMu kpd mereka dan segala pembalasan adlh dariMu..aku memohon yg terbaik utk sahabt2ku..

ok back to d topic..siyes aku sgt terharu, teruja dan terkejut..haaaaa amik sume feeling ade..ekekk:D alhamdulillah..rezeki aku dpt mkn kek hasil tgn geng bachelor yg sorang ni.. mmg sgt aku suka kek dan creamnya tu..thanks yek nett..

 ok lunch kami ke thai express pavillion..amy yg pilih tpt..

 ~guava blended wth laici...sedap banget...~

 ~ha ni la org yg belanja..baru balik LONDON gitu..so harusla dia asyik kepanasan jek..sori la amy yek..cuaca kt mesia ni mmg panas sket..ekekek:D~

 ~ok food dh smpai..aku order tom yam thai spicy wth steamed rice..klu p restoran thai aku mesti nk try tom yam dia..besela tu la dorang pnya specialty kan..hehe~

 ~amy order kue tiow ladna..aku xingt ape nama thai dia..hehe..air kiwi dia terrrrrsgt la masam~

 ~tokei kek..kesian dia order yg nama pelik2..rupenye ala2 nasi paprik..ekekke;D ok la sedap jgk ..ngee~

 ~ayu order pineapple fried rice..sedap giler katanya..~

 ~besela kalu bachelor party mmg harus ke tpt desert plak..hiks..since kami tunggu geng baru bachelor yg sorang ni lama sgt..so kami mkn la dulu kt thai express..kami kuar pintu je baru dia smpai..so trus g desert la..yg free hair tu la watie..1 of geng potong gk ni..haha mcm ahli kongsi gelap je kan ade geng2 bagai..hiks..ala saje sonok2 :D~

 ~haaa choclate fondue ni watie la banje..katanya sbb dia lmbt so ala2 tebus kesalahan gitu..hiks..kami kesian kt dia actually sbb xsempat mkn trus kena g desert..~

 ~ehem..besday girl (konon:p) tiup lilin...~

 ~cake cutting~

 ~siyes sedap..wainbow cake (read : rainbow cake..bak kata anak nett)~

 ~ni hadiah dr ayu n nett..ouh i likeee it..terharu btl aku..gigih ayu n nett buat sume ni..siap crop2 gbr aku yg comel tu..ekekeke:D~

 ~gift from watie..~

~pemberi2 hadiah...terima kasih watie, ayu, nett..thanks so much..thanks to amy yg jadi pembayar bill foods kami di thai express..haih tetiba rs kurang sorang dlm korum..fira!! we miss u dear..~

thanks to amy aka mamatisya for the treatment...banje aku mkn..ouh i likee..syukur ya Allah..aku bersyukur pd rezeki2Mu..terima kasih kpd semua yg memberi..alhamdulillah..


** thanks jgk utk ejan for the special n3..thanks for the Doa..insyaAllah..thanks to all yg wish n nyanyi lagu besday utk aku..

p/s: aku sgt sebak..terharu sgt2..semoga Allah merahmati kalian..
p/s2: sorry xdpt bw..bz settle keje hr ni..last day before cuti panjang..

36 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah siap entry..aku update cikit dulu..sambung minggu depan..tak sempat la...
bila ko start cuti, lupa nak tanya tadi?
apa pun semoga kos elamat pegi & selamat balik..nanti balik kita party2 lagi...
sgt seronoks tadi..kalu fida ada lagi seronoks...sabar ek fida, nanti ko balik, kita party2 lagi happening...

mummy_ayu said...

wah..dah siap entry..aku update cikit dulu..sambung minggu depan..tak sempat la...
bila ko start cuti, lupa nak tanya tadi?
apa pun semoga kos elamat pegi & selamat balik..nanti balik kita party2 lagi...
sgt seronoks tadi..kalu fida ada lagi seronoks...sabar ek fida, nanti ko balik, kita party2 lagi happening...

zura@iwan said...

btuah ko suziey kan..dpt shbt2 yg baik...

ku pn bhrp dpt shbt yg sudi mdoakan aku..hehe...ko lah shbt itu..

mummy_ayu said...

wah..dah siap entry..aku update cikit dulu..sambung minggu depan..tak sempat la...
bila ko start cuti, lupa nak tanya tadi?
apa pun semoga kos elamat pegi & selamat balik..nanti balik kita party2 lagi...
sgt seronoks tadi..kalu fida ada lagi seronoks...sabar ek fida, nanti ko balik, kita party2 lagi happening...

Sidratul Muntaha said...

rezeki sungguh ko..
huhu
alhamdulillah..

atty's said...

syukurkan dpt kawan2 yang baik hati , yang ada disetiap susah dan senang kita, syukur,..

watie..nampak slim ..ni jeles nie

rina a.k.a jaijina said...

wahh, mmg seronok dapat geng² yg macam ni..musti happening kan..hope berkekalan sampai bile² hendaknye..

I-sya said...

alhamdulillah... mmg patut bersyukur sgtkan sbb ada ramai org2 sekeliling yg setia bersama.. menjadi teman suka dan duka. bukan mudah nak dapat kelebihan sebegitu.

happy tengok korang semua...

aku doakan semoga ko selamat pergi dan selamat blk.

doakan kawan2 di sini yea kat sana nnt. :)

mama tisya said...

mmg tk sah kalo tk mkn 2 tmpt kn..mmg dh rutin...nanti blk umh br leh tgk gmbr2 itu....bachelor party td mcm gaya ko nk pegi lama mcm kita mkn2 time fida dlu je....apa2pn smoga smua perjlanan nanti di permudahkan

Nana said...

beznye wei...
klw aku ada org wat party gini
nanges bawah meja wei hahaha

Pn. Zana said...

best nye de kwn celebrate kan ?:D

=sz= said...

kannnn...tumpang sebak juga la..
akak rasa bila umur bertambah ni jiwa sensitip semakin meninggi..
lebih menghargai persekitaran :)

selamat ulangtahun kelahiran ye suziey ...

Farra Dhelina said...

walaaaaa...bestnyaaa...bertuah akk pya kawan2 yg best mcm ni!! meriahh!!

Zue AnnaLeeya said...

sgguh bezz dpt kwn2 mcm nih kan??? smoga murah rzki diaorg... klu akak pon sure nanges terharu gittew....

@e_da said...

bertuahnya suziey punya kawan2 yang menyayangi di sekliling.. semoga persabahatan kalian berkekalan

nieda said...

best dpt geng mcm ni..happy birthday

✿etiey erywan✿ said...

wahh sampai juga kak waty tu. hehek.. hapy besday suzie. ada tag contest for u. ngeh ngeh

mama tisya said...

dh dpt tgk gmbr2nye,...dtg komen lg..p tgk blog nett udah update..mcm tk caya...hahahaha

notti netti said...

aku memang pembawa tuah...ehehehe..baik korang kawan baik ngan aku...oh! sila bawa ufti yerr...

Ummi Eisya said...

bertuah suziey dlm kawan mcm ni..kena ucap terima kasih pada blog ni..hihii

Hezesuze said...

alhamdulilah rezeki jgn ditolak musuh jgn dicarik uols....huhu

kalo akak ada lgi meriah kan ahaksss

Lia said...

bestnya celebrate dgn kengkawan kan...

mummY2Y said...

Tulah... I'll make sure next party i x miss part main course.. huhu...
Nett + ayu nice knowing u guys..
Amy, x dan nk rasa u belanja.. haha
K.ty , slim sbb bju itam kot..cover
Fida, teringin nk jupe u gak

Btw, masa dlu i mkn yg mcm ayu mkn kat situ dia isi dlm nenas tau..

Cik Wanie said...

wah bestnya dpt celebrate bersama kawan2 kan,
mmg kita akn happy bila bersama mereka...

dan kek itew nampak mcm sedap,
nyum nyum:)

apapun,
"Happy Belated Birthday akak"...

mamalieyna said...

Bahagia berganda2 bila dihargai mcm ni ye..alhamdulillah punya teman2 yg betul2 happening..sporting..special! ^_^

Gieyana said...

Bestnyer korang semua..sure slalu ngedate kan!..Watie seyess nmpak slim..:D

tgk cake yg Nett buat tue mmg menyelerakan..post kat aku sket leh?hihihi

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnye ade geng2 blogger yg kamcing mcm nih..=D..suziey, dh nak bertolak ke mekah kan..smoga perjalanan selamat k..nnti jgn lupe tlong doakan utk kite skali ek kat sana..hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

wow beshhh makan bersama geng2... i like :)

mama_umar_maryam said...

mmg btol2 touching kwn2 ni buat utk ko suziey..u r so special thats y u deserved it ;)..ngade eryn tu panas kononn ;p

EIJAM'S FAMILY said...

happy birthday mama aqeel...maaf baru sempat wish... semoga murah rezeki..dan bernbahagia selalu...

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq

maya amir said...

suke tgk kek tu..nmpk sungguh m'giurkan:)

fa10 said...

teman suka duka mcm ni susah dicari...

Adyshariz said...

best tgok korang togethrt camnii..yg last sklali tu kene pi try this ujung bulan..hehe..x boleh tahan, dah 2 kali tgok kat entri ko ni suziey..

anyway..happy birthday dear

NM02 said...

wow... sodapnye kek. eh, ai ada tag yu tau. sila join ye. maceh

wantie said...

B'day ko ek? Happy b'day tuk kau yer. moga sentiasa happy cenggini.

Aku suka sangat choclate fondue tu. tapi kat Penang non ado. nanti kalau aku turun KL aku nak gi makan puas puas..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio