Friday, February 11, 2011

bila rezeki itu ditetapkan utk kita..terima kasih Gieyana79.blogspot

Assalamualaikum..

1stly...wajib utk aku bersyukur pd nikmat dan rezeki Allah..n rezeki yg ni mmg aku sgt tidak sangka..aku dgn excited meneka new famili members sahabat ni..mmg sahabat ni kata xde hadiah..aku teka pn bkn sbb hadiah..tp sbb excited bila ade shbt2 yg tmbah new gadget especially related to DSLR..hehe..n who knows..Allah telah bukakan pintu hati dia utk bg aku hadiah..that is why kita kena sentiasa bersyukur pd Allah dan yakin dgn setiap rezeki Nya..

thanks babe for ur n3..terharu aku..siap besday wish lagi..hiks..besday kita pn dekat2 jgk..aku pn nk wish in advance wei..happy besdayyyyyy to u :D aku sayang ko...may our frenship remains n never can end..insyaAllah..terima kasih utk doa ko utk aku..aku jgk doakan ko n family sentiasa di dlm lindungan rahmatNya..




23 comments:

Huda said...

tahniah2!rezeki di hari jumaat :)

mummy_ayu said...

cayalah..murah rezeki ari jumaat nie...

Nad @ MamaZakwan said...

rezki jgn ditolak..musuh jgn dicari :)
tahniah! :)

✿ etiey ✿ said...

alhamdulillah rezeki.. cik suziey, serius u nampak kurus... apa rahsianya wey.. huhua

mamalieyna said...

aloo cumelnya aQeel tecik..hehe..ooh Nureen pun cumel! hehe..congrate!

=sz= said...

wahh blh berbesan tu suziey! :)

nieda said...

tahniah...rezeki tu

Fieza79 said...

alhamdulillah tahniah..rezki tu...mana sangka kan teka suka2 at last ada hadiahnya pulak...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah k, kalo dah rezeki tu tertulis milik kita akhirnya akan menjadi milik kita jugak kan...tahniah suziey, esok kita roger2 kalo plan jadik k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah k, kalo dah rezeki tu tertulis milik kita akhirnya akan menjadi milik kita jugak kan...tahniah suziey, esok kita roger2 kalo plan jadik k

Mama Zharfan said...

congrats yer :)

wantie said...

tahniah! tahniah! rezeki kurniaan Allah. Lebih nikmat bila kita tak menjangkakan pun akan rezeki itew.

ALoNa CintamaniszLite said...

uii..terer tul suziey ni..
pandai tul meneka dgn tepat..leh jd tok nujum lepas ni, ngeh2..

tahniah atas ketereran andaaa...

eT said...

haaa...ptg td ada baca kt blog gieyana...
tahniah3... :)

zura@iwan said...

tahniah beb....

aku pon nk wish in advance kt ko..slmt ulangthn kelahiran ye...

E.d.Y said...

wah..tahniah yer

ieda said...

congrats dikk .. bestkan bila ada org hargai kita :)

Gieyana said...

actually aku br balik dr dinner nie..terus buka lappy...sj belek2 blog..nmpak entry ko nie..perghh kenyang x terhingga..mandi pon belum lagi nie!kahhh.. x tipu seyess!

Hurmss..terkedu..sebak..dh bgenang air mata especially rewind balik kenangan gather2 kita nie..seyess touching..time nie Aqeel x pandai ckp lagi..still A''aaa..A'aaa..wlaupon umur sebaya Nureen n bbeza bln saja kan!

Seyess..bila aku dh sayangkan seseorang yg hadir dlm kehidupan aku..aku akan sayang dier smpai bila2..dh aku dh anggap dia sebagai sahabat baikku hingga akhir hayat..insyaallah..:D

Moga persahabatan keluarga kita smpai bila2...insyaallah..

kau memang baik hati..shawl yg ko kasi tue mmg aku paling sayang..dn mmg ku kerapkali pakainya..

Perghh..panjang lebar komen..take care sahabat! ku senantiasa mendoakan kesejahteraan kalian sekeluarga k..^_^

Farra Dhelina said...

kita pun syg akk jugakkkk ekekeke taniahhhhh

ibu_umairah said...

taniah........taniah..:))

Zur@ZaRi said...

congrates dear... da tertulis kan...

Jom baca: Tikar Getah Kanak2

MrS. F!zA said...

kita thu dah brg camera tp tk thu la brg apa..tu sbb tk teka..ekeke

la dh pnh berjumpa ke.pttla tgk cm dh ramas mesra.hahaha

*psstt.. pnh dgr tak lens brand tokina?? akk beli lense canon eh?

AkmaFaizal said...

Tahniah..Cayalah..rezeki n tuah Suziey, manyak syiok ooo...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio