Wednesday, March 9, 2011

alhamdulillah..sellamat kembali

Assalamualaikum..

alhamdulillah..syukran dh slmt kembali ke tanah air..actually touch down malaysia on monday..keluar dr Mekah pagi ahad...sgt tiring..dgn perasaan sedih yg rasa xnk tinggalkan Tanah Suci..plus rasa rindu ngn aQeel..hmmm mix feeling la..n today 1st day masuk opis..sgt sangap..still in a sad mood..masih terbayang2 suasana Mekah..insyaAllah aku akn ke sana lagi..

before ths xdpt true feeling..tp bila dh pegi sdiri now i know how was the feeling menjadi tetamu Allah..tpt terbaik di dunia yg patut kita pegi or at least jadikan DREAM DESTINATION..berjuta kali ganda lebih baik, lagi best dan sgt seronok dr pegi gold coast, paris, mauritius n etc..

okla..sambung later2 ok..mencari mood nk buat keje..huhu..


28 comments:

MRS. K said...

selamat pulang......

bonda dadif aka akish said...

alhamdulillah..selamat pulang suziey...

=)

mummy_ayu said...

welcome back!!! bila balik? dah start keja dah? sihat?
hah berderet soalan..so..jom la jumpa..senang nak jawab.. :-)

ita cutevirus said...

alhamdulillah suziey...
selamat kembali ke tanah air...
nanti leh la tolong doakan rezeki kitorang pulak jadi tetamu Allah ke sana...

Huda said...

yup..tu my dreaming place nak pegi tu kak :) insyaallah one day diberi keizinan oleh Allah pasti akan sampai :)

mama tisya said...

slamat kembali..slamat mencari mood kj...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

Alhamdulillah...

Selamat kembali ke tanah air dan selamat menjalankan tugas seperti biasa...

^__^

NM02 said...

alhamdulillah, dah selamat sampai ye.

insyaAllah, saya juga pasang niat utk ke sana. doakan saya

AiN5zOL said...

alhamdulillah...
welcome back kak...

far_east said...

selamat kembali ke tanah air...

seronokkan buat umrah..saya dah dua kali pergi tapi rasa tak puas lagi

Fieza79 said...

selamat kembali...alhadulillahh...amik mood dl ok..byk bnda nk dikongsikan ni kan..

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah..
selamat sumenya.. :)

✿ etiey erywan ✿ said...

alhamdulillah suzi.. bestnya pengalaman tu. ingin ke sana.. insyallah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah dah selamat samapi & dah jejak kaki ke tanah suci
betul tu..mak sy tu dah 2 kali g aji..pastu 2 kali g umrah..eh skang duk kumpul duit lagi nak g aji..ayoyoyo ehehhe

Gieyana said...

syukur dh selamat smpai yer..sure kesedihan yg ko alami tue mmg x dpt dgmbarkan..sayu nk tinggalkan tanah suci kan..hope 1 day nnt ko dpt pegi lg..insyaallah..:D

Ummi Eisya said...

mesti byk yang nak dikongsikan..daku pun nak baca gak cerita ni..moga satu hari nanti,aku juga akan menjejakan kaki di tanah barakah tu..insyaAllah..

Zana_MamaBatrice said...

alhamdulillah
dah selamat tiba di malaysia
betul tu suziey..
kena tanam niat nak ke sana jugak satu hari nanti..
moga allah permudahkan semuanya...

akiratoriza said...

Alhamdulillah... semuanya selamat pergi n balik. jangan lupa update cecite kat sn ye..

dh ada akaun TH merupakan langkah pertama utk ke sana kan.. tanam duit bebyk dlm akaun then bila ada jodoh Insyaallah akan ke sana jua.. Amin.

r|nA @ ja|j|na said...

alhamdulillah, dah selamat pon kembali ke tanah air..insyallah, kalau berkesempatan nak juga menjadi tetamu Allah..

MamaYatie said...

alhamdulillah...welcome back! insyaallah,ada rezeki..pjg umur pegi lagi yerk!

Mama Zharfan said...

welcome back :)

lia said...

seronok utk akak sbb da jejak kaki ke sana....

berdoa utk giliran lia sekeluarga lak

Dee said...

selamat kembali..

nieda said...

alhamdulillah, dah selamat pulang

miera said...

alhamdulillah...dah selamat pulang...

teringin nak g sana nnt..insyaALlah...jika ada rezeki..mudah2 amin..

eima said...

alhamdulillah
semoga semua diberkati ...

atty's said...

alhamdulillah suziey dah selamat kembali.tak sabar nak dgr cerita..

UmiDAnisH said...

alhamdulillah.. da selamat semuanya.. kalau nak tahu, macam tu la perasaan kita bil;a hubby kesana.. sebab perasaan kita dibawa sekalikan =P jd terasa nikmat nya tuh, ya allah.. kalau dia balik sini pas dua bulan disana bau dia ya allah.. wanginya sampai seminggu tak hilang tau..

memang inila patutnya impian kita selalu, insyaallah akan dipermudahkan olehNya

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio