Tuesday, March 22, 2011

sudilah kiranya korang membantu diri ini

Assalamualaikum..

huhu..alkisah..aku upgrade OS iPhone..ntah di mana silapnya aku xleh nk recover semua contact number..makanya all were gone..hnya dpt recover gbr n music jek..huhu..

soooo...aku nk minta tlg la kpd mrka2 yg dh pnh bg no phone kt aku..sudilah kiranya bg balik no phone korang tu...kpd kwn2 sekolah..kwn2 blog yg lama dan baru..tlg la yek bg balik no phone korang kt comment box n3 ni..dont worry aku xkan publish comment korang tu..aku just nk save balik no2 korang tu..huhu..

terima kasih in advance ye pd yg sudi membantu.. :)

22 comments:

mummy_ayu said...

no phone aku pun nak ker..?

Gieyana said...

weh..no aku ko tekan2 x dpt..nnt ku send thru sms..:D

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

no ku tak penah ade kan? nak ker? hehe

UmiDAnisH said...

ha, da sms.. dapat tak?

Dee said...

kalo upgrade fon selalu mcm tu kan..hmmm..nak no dee ke?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai kesian jugak mcm tu. selamat mengumpul no telefon kembali la.

Mama Zharfan said...

ala, ciannya

no me u nak ke, even sblm ni u tak de my no pun hehheh

Putra Mama said...

upgrade OS 4.2 ke?? dh lame pikir nk upgrade OS tp takut sejarah lame berulang kembali.. sebulan x boleh buat call..

r|nA @ ja|j|na said...

kite punye no nak tak? ekekek..

mcm kawan kitelah, dia upgrade phone dia jugak..pastu asik hang aje..

mummy_ayu said...

tu la ...mcm nak pesan gak ari tu tapi segan la..sekali dia kasi tshirt la..ok ajer la..
pasal FM India tu pun, akak tu tak jumpa, dia tak tau jual kat mana..pulak...

mummy_ayu said...

tu la ...mcm nak pesan gak ari tu tapi segan la..sekali dia kasi tshirt la..ok ajer la..
pasal FM India tu pun, akak tu tak jumpa, dia tak tau jual kat mana..pulak...

ieda said...

tu yg takut kalau pakai tel canggih2 nie .. akak pun ada jugak tapi bukanlah yg os tuu .. tu pun masa dpt suh adik yg gode2 dan masukkan no .. suh akak ader jahanam HP tuu huhuh

✿ etiey erywan ✿ said...

hhuhu. cubalah call center. mana tahu dapat membantu...

Mak Su said...

suziey, selamat kembali ke tanahair, sori lama tak singgah

moga sihat walafiat, ramai member balik dari tanah haji trus demam. perubahan cuaca kot, ek

fa10 said...

kite x der no kat mesia,
nnt kite balik kite bg kat suziey ye.. tahun ni nak raya kat mesia!!!

AiN5zOL said...

laaa...cian akk...
agk2..
no ain nk x? = ="

Fieza79 said...

alorr sekali dh upgrade hilang pulak suma nombor...sadis jgk tu nk kumpul balik suma no. tu mkn masa gak tuu..

Farra Dhelina said...

hehe ok..sat lagi bagi ye

CuTeMiUt78 said...

oh ya ke.. rasanya no kita pun sama kot takde dah... nanti kita bagi blk ya

mamalieyna said...

nnti kite sms lah ye..^_^

♥ QaseH ♥ said...

la nombr sy pun x der la yer kak

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

suziey, kita punyer nanti ki mesej kat FB k..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio