Friday, April 29, 2011

di pagi jumaat yg penuh rahmat

Assalamualaikum..

n3 kedua utk minggu ni..lps ni xde n3 lagi smpai nxt week..ekeke:D aku menulis bkn kerna nama mengikut rentak hati..rasa nk tulis..adela n3..rs mls nk tulis..sepi ler blog ni..hehe..actually last few days aku agk bz..bz survey 2-3 bende..hehe..aku mmg suka bab2 survey2 ni..hahaha:p so bila dh khusyuk mengsurvey..bende lain aku xtgk dh...ditambah plak kt opis ni pn byk gk nk kena settle..haih..

ok la..xmoh tune down kan mood di pagi jumaat yg penuh rahmat ni..alhamdulillah hujan..syiok ni klu melingkau ats katil..ekeke:D so ths weekend a bit longer than usual kan..so ape plan korang? ke mana holiday? aku ke cherating ths week..ade family day ICT..yg penting ade beach! hehe..







  ooo ye..last Wednesday..aku, nett n ayu g lunch @dominos..ade new item la..choc lava cake ni..now sume pn nk buat choc lava cake ala2 chillis..dlm gmbr sgt tempting..lava yg melava..hehe..



but actually not that lava-ish..agk pekat sedikit..tp rasa dia mmg sedap la.kek tu mcm garing diluar lembut n moist di dlm..hehe..emm yummy..sgt sedap utk penggemar tegar kek mcm aku.ekeke:p

kita bersua lagi nxt week ok..happy weekend all :) berhati2 di jalanraya wlau ke mana jua anda pergi ok..smga kita semua sntiasa di bawah lindungan Allah s.w.t..amin :)

p/s: hr ni ade bazaar puteri pos kt sini..meh ler melontar duit..ekeke:p

17 comments:

MrS. F!zA said...

kakak kita yg kt pos tu dia pnya family day kt tioman..

* melontar duit..ekekeke

mamalieyna said...

salam jumaat...waaaa mcm biskut dh skrg kan..jap ade, jap takde..hee~ apapun janji happy.. ^_^

syoknye ada family day..baeeek punya lokasi tu..jeles2x..sini, jgn mimpi nak ada family day..hukhuk,..

apapun selamat bercoooti~ ^_^

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya nak pi bercuti ke Cherating ek, nak itot boley...

mama tisya said...

aku esok p mersing ada wedding..slamat berfamilyday kt cherating....

tu la aku tgk gmbr larva cake kt blog ayu tp still dk terbyg yg chilis punye....

**mmg slalu bli bj tk bsh dlu trus pki..ekkekekke

MRS. K said...

dah bertahun tak pegi kuantan ohhh!!!

MamaYatie said...

bestnya family day! enjoy your holiday yer..kami balik tepeng..jgn jealous..kekee (poyo la saya!)

@>--ummi zahra--<@ said...

salam singgah..lame tak komen kat teratak baru suziey ni..just bw jer..kite pun dah makan cake lava tu..mmg sedap...yummy..

ummi sofiyyah said...

Selamat berhari keluarga di cherating...

syanasaid said...

selamat mandi laut :-)
sian iman xkenal lg laut
hahaa

Farra Dhelina said...

amboi terliur tgok kek tu!..

gi cherating? bestnyaaaaa..beli lori bru lah lagi tu ekekek

EIJAM'S FAMILY said...

best yerk family day.. nak itot boleh x? hehhehe

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

aduhaiii..jelesnya org tu nak pi cheratingggggg..=D

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm..selamat bersuka-suka ria di cherating ye, suziey..
akak pun ada plan nk gi sana tp awal jun nanti..insyaallah..

Azhariah Zuber said...

selamat pergi n balik suzi

akiratoriza said...

jengjalan lagik... jeles tau! kihkihkih.... enjoy ur vacation..

MiJa said...

haih,xtahan tol tgk lava tu!aritu nmpk kt pamplet dh terasa nk mkn..haih...

♥MiZz-siHa♥ said...

rindu kuantan...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio