Thursday, April 14, 2011

the sunset

Assalamualaikum..

huhu bz smpai nk nanges..so no story..just layan je the view of sunset..aku bknla pro photoG..sekadar suka2 asah skill..dgn bantuan teori en hubby..so aku realizekan dgn practical..maka terhasil la gbr2 ni..ecewah..happy viewing.. :)

 ~hehe..2 banak bersantai di tepian pantai stlh puas mandi manda..sunset ni dia mcm kejap ade kejap xde..ekeek:D time ni xnmpk full lagi..mcm menyorok di sebalik awan..~

 ~ha tu dia dh muncul..:)~



 ~slalu org amik nmpk cahaya bulat..pelik plak nape aku amik nmpk bntuk star..ekeke:D aku budak baru belajar..~

~subhanallah..indah ciptaan Allah..dh oren kemerah-merahan..nk terbenam dh..~


tamat sudah kisah sunset..hehe...guna 10-20mm UWA lense with aperture f/10-f/11, shutter speed 1/200 - 1/250..


p/s: rushing for the paper deadline..huhu..

36 comments:

MrS. F!zA said...

cantiknya sunset yg ke 5 tu..subhanallah sgguh cantik!!!!! nmpk merah pink2..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

cantik gambo tu suziey, hye..berkobar2 nak snap2 ni tapi dok reti...nanti leh la minta tunjuk ajar dari suziey ek...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nice pic!

etiey.com© said...

cantik sangat!!! pernah juga pergi snp pic sunset masa kat kg pergi pantai dekat dengn rumah tp sudahnya gambar ntah mana save terus terdelete.... nanges!

Zue AnnaLeeya said...

cantiknya gambo2 tuh... mmg cantik..

♥siEha♥ said...

canteknya tgk sunset...

Dee said...

cantik..and feeling dia lain kan bila tengok sunset..

@e_da said...

nice pic can describe enything.. success suziey

mamalieyna said...

cantik sunset..mesti best layan blues waktu gini2 kan..hee..

huu~ hope dpt comply ur dateline tu//huu~ all the best~

eim said...

cantiknye gambar2 nii ..

CikLilyPutih said...

cantiklah

Nana said...

cantik nye view
aih rindu la nk g pd lagi
rindu nk tido sana semalam rs dah 4thn tido sana bese g blk ari

syariza09 said...

mmg suka sangat2 ngan picas sunset nanti, terlalu cantik & tambah lg ngan view pantai tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Suke tgk semua gmbr2 ni..sgt cantik..

AshAnas said...

sunset ialah scenery plg cantik kan....

momguess said...

cun!!!

mummy_ayu said...

subhanallah..memang cantik sgt view time sunset kat beach kan..sukanya..windu nak gie laut lagi...
esok..ikut Net gie amik brg dia..nak ikut, jom la..pas tu kita party la kat mana2..

Ummi Danish said...

cantik nya gambar.... nak cube tp kite cume ada kit lens je.. tu pun tergodek2 cara nak gune..heee

geram tgk aqeel nih.

syanasaid said...

huwaa nangis tgk gambor ko
superb!!

MamaYatie said...

subhanallah...mmg cantek!!

Mak Su said...

blog suziey sudah bertukar rupa!!!!

sangat sweet!!!

mama rifQy said...

alaaa..sgt Chanteq!!

mummysyafie said...

nice pic sis..nampak tenang je bila tengok pic ni

Cik Wanie Ghani said...

cantik sgt2 ciptaan ALLA S.W.T kan,
rasa tenang saja tgk....

mama_umar_maryam said...

bentuk star pulak ye, apekate pasni amik dekat sket,hehehe,pandai je aku soh,pegang kamera dlsr tu pon aku xreti,hik3..

Jasfyra said...

suka tgk gambar2 dari blog suziey.suma cantik2..saya pun pakai dslr,tp xbape rti nk setting.selalu main bantai je.hahaha.hubby je la yg rajin explore

e.l.i.z.@ said...

xpenah lg p PD ;(

BabyIntan said...

Bentuk star pon menarik apa suziey...suke sgt piccas number 4! Subhanallah :)

Latest n3: Ampaian Kain-Casa Chenta!

fa10 said...

nak jugak asah bakat mcm ni... tp asyik x jadi jer!
susah la nak jumpa sunset, kena tunggu balik mesia dulu la.

EIJAM'S FAMILY said...

Masya-Allah, indah yerk permandangan suzie.. nie baru nengok gbr lom lg kiter ade kat sana.. ditambah pulark dengan DSLR huhuh mmg cantikkan gbr lagi heeheheh

gee ryder said...

wahhh cun la gambar ;)

ShashaCatering said...

Ya lah, begini lah kalau dah sibuk tu. Bertahan dan sabar ya, semuga semuanya goes well...

Gambar2 tu cantik2 semuanya. Tahniah suziey ;)

Farra Dhelina said...

weeee semart gile gmbr akk!! suka!

Ummi Eisya&Amani said...

cantik beb..teringin tul nak amik pic mcm ni..bila la kesampaian..mmg betul cantik n indah tul ciptaan Allah tu..

n3: Pandangan korang??? Siapa dia?? Horror Time..

Mama AA's said...

cantek gambar2 nyer...

yangyuyu said...

lawanya...masuk la contest sunset ni

http://www.afundee-photography.com/

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio