Wednesday, May 18, 2011

updated! LIVE giveaway frm [-suziey-].com

Assalamualaikum..


cantekkkk x FM tu..hehe..ada byk lg nih..mcm bese..bl holiday aku suka nk bg something to the lucky followers:)

so aku nk bg sume FM kt atas tu kpd followers suziey.com..klu korang nk just tinggalkan comment pd n3 ni..xkisahla nk comment ape pn tp mstila ade word "saya nak"....mudah kan:)

6 follower bertuah akn dpt sorang sebiji FM kt atas tu..2 dari 6 follower bertuah tu plk akn dpt extra sebenier iaitu KEK LAPIS SARAWAK!

so ape laie...copek la join..terbuka utk FOLLOWER suziey.com shj! dateline 18 mei 2011 @ 2pm :)

thnks for being my luvly followers n readers..thnks so much..

p/s: sape yg rajin buat n3 GA ni will get extra 1 lg cabutan:)

109 comments:

mamalieyna said...

Waalaikum salam... ^_^

MrS. F!zA said...

pls!! sy nak satu, dua atau tiga pon boleh! ekekeke

*kek lapis pon sodap kalo dapat ni! =D

Miza Yusof said...

miza join,

http://haycontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Miza Yusof said...

SAYA NAK FM YANG COMEL ITU :)


http://haycontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

MRS. K said...

suziey, i nak! nak! nak!

nanti i buat entry eh..

MRS. K said...

ok.. dah siap entry..

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

ummi sofiyyah said...

slm suzie, beshnyer..
"saya nak"...hehe

yangyuyu said...

aku naaaaakkkkkk...eh kena tulis saya nak...fm itew...:)

and kek lapis serawak memang kegemaran saya:)

aanie said...

wah, menarik ni...sy nak!!!

http://aanie.blogspot.com/

Nida said...

Salam..

Saya nak FM yang cantik lagi cute itu atau Kek Lapis Sarawak yang pasti menjilat jari..... :)

Nadiah Sidek said...

saya nak FM meow meow! ^_^

Nana said...

walaupon aku dah ada fm sarawak

saya nak!! lagi
& saya nak!! kek lapis itu hehehhehee

Nana said...

dah wat entry
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Huda said...

saya nak! mesti nak :) tak kira nak jugak 1 :)

Pn. Zana said...

sy nak ! :) hope bertuah :)

chekna @ mama ziyad said...

saya nak jugak.....

UmiDanisH said...

wahhhhh... saya nak jugak... tak kira la camne pun mesti ada ole2 dari pn suziey kita yang berholiday tak sudah ni, huhuh.. bestnyer.. TQ suziey.. lain kali ofer la lagi

Zue AnnaLeeya said...

mmg chumel2 fm ittew...
nak2 lagi fm kuceng tuh,...
tergoda sudah.... hehehe...

jadikk.... "saya nak"

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

Saya nak FM & kek lapis sarawak tu...sedap tu..! hihii

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Ummi Danish said...

wow baru balik bercuti ke...

huhu... saya nak FM tu...

CikLilyPutih said...

hi suziey,

Saya nak FM gambo sarawak dari Suziey ni sebab saya dah lama x pi sarawak so kalau saya tengok je FM ni confirm hilang rindu kat kuching tau..

btw nak buat entry jugak pasal nie... heheheh so stay tune..

mummy_ayu said...

saya nak....
nak yg kucing tu leh? he he he

AyuArjuna BiGoshh said...

wah wah wah wah kek lapis..**fainted :p

fiza said...

"saya nak" ☺☺☺

eB ezrin said...

"saya nak"
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html
tq

atie @ ejay said...

saya nak FM yg comel tuuuu..

http://atie-bluesky.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

"SAYA NAK !!!"

tak kira nak jugak hehehe

http://giler-contest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Fitri Senin said...

salam kenal..saya belum join GA ni sebab saya nk jadi follower suziey dulu..dah jd follower tegar br xsegan nak join GA.. :)

etiey.com© said...

WALAWEI MURAH SUNGGUH HATI PUAN SIZUEY KITA NEH..

SAYA SUKA SANGAT KEK SARAWAK! SAYA NAK!!!! HUHU

Cempaka Kuning said...

Saya nak juga....

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

annur_islam said...

Salam ukhwahh..Nurr joinn..

"saya nak" FM Sarawak yang comel tue!!

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Thanks..:)

Sz said...

saya nakkkkkk kakak!
ehehehe...
enjoy yr holiday dear! :)

Cute MuM said...

saya nak FM Kuching tue sebab dulu ada pergi sana dengan family.. tapi tak terpikir pulak nak beli untuk wat koleksi.. sekarang dah ada Fridge sendiri baru terhegeh-hegah nak kumpul.. nak pergi sana beli tak tahu bila lagi.. jadi nak sangat kalo sis suziey sudi bagi kat cute mum..:)

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Norazrani Maamin said...

saya nak fm sarawak jugak...kalu dpt kek lapis sekali lg best!!hehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

saya nak....1,2,3..semua pon boleh...

nak bg kek lapis skali pon alhamdulillah...hehehe

fieda said...

saya nak sgt2 Fm tu...!!!!

id : fieda

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Jasfyra said...

bestnya...saya nak jugak fm tu.hehe

Fadzillah Kamarudin said...

saya nak...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Imaan09 said...

nak jugak.. keleksi Sarawak xdak lagi..

http://imaanlucky09.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

aNiM said...

saya nak kek lapis ituu..
saya nak fm juge (^_^)v

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

tq~

CatlinaFly said...

kek lapis...my feverettttt...

saya nak saya nak saya nak..:)

~@mOi ~~ said...

saya nak jugak!!! huhuhu... :) ikan terubuk takde ke kak? ngehngehngeh

akiratoriza said...

YAHHOOOOO.... ada fm lawa dan cantek2 ya.. saya nak tau biarpun saya dah 2 kali berjaya dapat hadiah fr Suziey.com... harap2 ada luck ye.. mesti adik Aqeel akan membuat cabutan so adik Aqeel cabut nama aunty wokey..

neway thanks suziey coz nak bg kami FM free...

dilazfamily said...

dilaz nak juga
http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

PinkUmmi said...

join gak

Saya nak FM yang tomei dan kiut miut tu & kek lapis Sarawak yang lembut dan sedap tu jugak..

http://pinkummi.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Syima Emi said...

SAYA NAK FRIDGE MAGNET KAT ATAS SEBAB SAYA MEMANG PENGUMPUL FRIDGE MAGNET. HARAP-HARAP BOLEH TAMBAH KOLEKSI ;)

KALAU DAPAT SEKALI DENGAN KEK LAPIS.. LAGI LAAA SYOKKKK ;p


http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

follower id: Syima Emi

fa10 said...

saya nak FM tu!!!

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Joel Leslie said...

hello ! saya join :D

Saya nak .. saya nak apa ? saya nak FM yang awesomeeee and menarikkkkk itu :)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

sekian, terima kasih :D

Joel Leslie said...

btw, sy dari sarawak. hihihihi :D

-my sketch of love- said...

salam..sy join ye..

id: a12a

Saya nak Fridge Magnet dan Kek Lapis Sarawak tu :)

http://my-sketch-of-love.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Hezesuze said...

saya NAK saya NAK!!

coz kalo saya dapat FM tu ilangler rasa rindu saya pada suziey ahakss...kalo rindu jek terus tgok FM yg saya dapt hahaha

Adyshariz said...

saya nak aqeel..hehe

saya nak FM tu jugalah..kot ader rezeki, insyaAllah..boleh tepek kat peti sejuk lagi

gewecun said...

salam..

mama hiro join ya..

http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

maceh3

cikpuanhady said...

saya nak fm & kek lapis..hehehe..entri publish sok pagi jam 7.23 pagi..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

thanks..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

nanakimie said...

saya nak jugak FM tu!:)hehe

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

YAYA AZURA said...

yaya join..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

diana II said...

saya diana nak sangat3 fm 2 sebab dia comel sgt3!!huhu..nk buat entry.tggu ye.nnti sy bg link

MamaYatie said...

saya nak jugak FM & kek lapis tur.. (tamak sungguh!)hahaa

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Kasih Ibu said...

salam perkenalan suziey..

wah bestnya!!! sy nak sgt hadiah FM ni,dapat satu pun jadilah tapi kalau dapat sekali dengan kek lapis sarawak tu, syukur Alhamdulillah....

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...K.atie dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suziey-com.html

Kasih Ibu said...

wah bestnya!!!sy nak sgt hadiah FM ni, dapat satu pun jadilah tapi klu dapat sekali dgn kek lapis sarawak tu alhamdulillah...

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

::CIK LYNN:: said...

salam...
sy nak FM 2!!! so.....

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

zaikulim said...

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Myra Jay said...

MJ nak FM Sarawak yang sangatlah cantekk tuhh :)

Kek lapis pun sodap gakkk, dah lama xmakan :)

εïз mummyHaza εïз said...

Salam..

Saya nak! :)

http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-siziey-com.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

saya nak fm yg comel tu:)

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

tq

diana II said...

@diana II

http://d3y4n4.blogspot.com/2011/05/live-ga-frm-suzieycom.html

Ms sunsWeetz said...

join

id follower:Ms Sunsweetz
link:http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

♥CuteMummy ♥ said...

ok cutemummy nak jugak lah

http://rinna57.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Ibu Ayra said...

saya nak FM sawak tu sebab blom ada laie dlm koleksi...

saya nak jugak kek lapis sawak yg for sure sedap tu...

http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suziey-com.html

;-) TQ!~

mas said...

Salam..mas nak fm

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

misz l0vely said...

saya nak..!!
saya nak..!!
saya nak..!!

id f0ll0wer : miss l0vely
url bl0g : http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

tq...
;)

ieyza said...

suzi...saya nak FM tu leh tak???
hehehe.....

yangbaik said...

mengejut jerk...

saya nak! fm ker apa ker yang ada kaitan dengan GA ni... hehehe... kalau ada peluang nanti buat entry ya....
tq

ALoNa CintamaniszLite said...

saya nak tgk gambar2 percutian anda!!!!..hehe

tiefazatie said...

wah...kak suziey...saya nak juga!saya nak fm yang cumil2 itu..sgt la best..maklum la..xpernah g kuching..dpt fm pun jd la...hihi..tq!

tiefazatie said...

wah...kak suziey...saya nak juga!saya nak fm yang cumil2 itu..sgt la best..maklum la..xpernah g kuching..dpt fm pun jd la...hihi..tq!

tiefazatie said...

kak...saya nak gak!hihi..nie wat n3 lak nie..hihi..mau2 FM yg bentuk pusak tue..hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

tq!

zuneta said...

saya nak...

dan nak...nak juga...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

terima kasih...

Cik Azizah said...

sis!!


saya nak FM comey tu....kalau boleh nak kek lapis sarawak jugak!! sedapnya...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

mamaRIFQY said...

interesting laa..Nak join jugak!!!

MamaRifqy said...

entry na

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Mrs. Asida said...

Bestnya kalau dapat..
Asid nak jugak yer

http://ilovecontestblog.com/2011/05/15/live-giveaway-frm-suziey-com/

ID: Mrs. Asida

TQ

Jom join GA asid pulak! :)

cekodok said...

saya nak...

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

ieda said...

uikkk mana komen akak huuuhuh

majuk lahhhh huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lovely Cik Eyka said...

saya nak jugak join contest nie..
saya nak jugak adiah ats2 nie..hehe
saya nak jugak kek lapis sarawak tu..
saya nak sgt2...!!! ;)

meh la jngguk blog sya..dh siap entry lagi.. ;)

http://lovelymisseyka.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suziey-com.html

munna said...

saya nak FM Sarawak ni..memang cun kalau dapat kek lapis sarawak laqgi best

[-suziey-] said...

**************************

THANKS TO ALL YG SUDI JOIN..OK DAH COPY SEMUA BLOGGERS AS AT CURRENT

*************************

~~@lyci@~~ said...

huhuhu... terpaksa buat entry lg skali sbb entry dulu blogspot problem.. Aku nakkkk hehe..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

tq ;)

sW33tdARLiNG said...

belog pun sudah tukar rupa...! hehehehe

Farhana said...

Saya nak

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suzieycom.html

inasepi said...

salam ok join

http://inasepi.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

Azhariah Zuber said...

saya nak fm tu sbb saya memang penggila fm....i luv u suzi...eh tetiba ayat nak fm...haha

softtoys lover space :) said...

"sy x penah pun p sarawak..so,
sy nak sgt FM sarawak yg comel tu.." ^_^

http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suzieycom.html

cma shiema said...

cma nak join jugak...

uols nak menang??

cma pun nak menang jugak..

http://cmashiema.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

nak..nak nak...

Zalina said...

http://usharapa.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

juniza said...

join

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

nak kek sarawak

http://norazwa50.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

izan cute said...

http://izancute.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-frm-suziey-com.html

nEa FleriDa / nIL said...

join

sy nak!!

http://neaflerida.blogspot.com/2011/05/giveaway-from-suziey-com.html

thanks

id ; neaflerida/nil

Teratak Hami said...

Salam,
Saya adalah pengumpul FM.
Saya nak FM from Sarawak dan kalau boleh nak jugak Kek Lapis Sarawak itu!!

My Aisy said...

salam...

saya nak!! fm dan kek lapis itu...hehe...

azlinaresad said...

salam...
cik kak.. i'm new follower nie... meh wajib bagi lucky souvenir kat aku... kui3..... muhahahhaaa

My Aisy said...

salam..lupalah dah comment ke belum...saya nak cakap...

saya nak!!!

sempat lagi kan...

Zue AnnaLeeya said...

salam suziey... wat entry last minute... hrp diterima... hehehe...

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suziey-com.html

TQ

Jieda said...

As salam.. Saya Nak

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/05/live-giveaway-from-suzieycom.html

Qaseh Shahidah said...

Salam Dear :D
saya nak be the last person yg comment this post but being the first person win both FM n cake. nak gak. huhuhu...

Qaseh Shahidah said...

Salam Dear :D
saya nak be the last person wrote on this post n the 1st person win for both FM n Cake. nak gak. huhuhu....

[-suziey-] said...

************

THANKS TO ALL FOR PARTICIPATING..

************

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio