Wednesday, May 4, 2011

we wuz ere @ cherating

Assalamualaikum..

alhamdulillah..slmt smpai cherating @5pm..trus join aktiviti game for kids @ the beach..aQeel masuk rebut hadiah..xyah rebut pn..mmg sume yg masuk dpt sorang 1 hadiah..ekeke:D tu je la pn yg sempat masuk..coz aQeel xsenang duduk dh tgk beach...sibuk banget nk play pasir kt beach..adeii..so byk abis masa kt beach je la..hehe..

 ~air surut giler..sgt jauh jarak antara darat ngn laut..geli plak tgk lubang2 ketam tu..hiks..~

 ~aQeel warming up main pasir..~

 ~selamat dh terjun..hubby jadi safe guard..hehe..ombak sgt kuat..even xdalam tp ombak yg kuat agk dangerous for kids..kalau terjatuh bole lemas tau..tambah kalau budak kan..jatuh n tenggelam sket muka mula panic..usah kata kids..aku yg beso ni pn tkt gk..ekekek:D~


 ~love the cloud..shoot guna UWA lense + polarize ~

 ~haha..sesuka edit melampau gbr ni..sbb aku suka kebiruan dia tu..hehe..bajet cover muka org xkenai la tu..ngeeee~

~ 'Y' angle..eh ye ke..haha..hentam saje la:p~

ntah kenapa kan..rasa mcm kt PD jek..nape ek..maybe sebab air dia lebih kurang kolor air kt PD yg last aku pegi tu kot..hehe..

p/s: xdela shooting sgt..haha..mmg xbyk sgt gbr2 kali ni..maybe sbb bz join aktiviti family day kan..hehe..
p/s2: title tu mengingtkan kenangan zmn2 skolah menengah thn 90an..asal g mana2 je msti nk letak tnda "suziey wuz ere"..korang ingt x? ke korang xlayan bende2 ni..? ekekek:D

25 comments:

MRS. K said...

huhuh... ni mesti buat vandalism conteng2 kat public phone ni.. kekeke...

ombak tu nampak kuat betui... susah nak cari pantai yang cantik skang kecuali kat pulau2..

mummy_ayu said...

leh bayangkan muka ko yg merah time kat beach tu..
aqeel suka sgt la ye..mandi laut, main pasir..bawak lori tak?
babe, takde jauh sgt jalan tadi..plus tak panas pun..leh exercise sikit..dulu time aku pregnantkan Ian..jalan tu la aku lalu balik keja ari2..sampai 9 bulan tau..org kata elok selalu jalan, nanti ebrsalin senang..sekali..operation jugak..ha ha ha..
aku saja je snap tadi, buat bahan...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah best2 ok je gambo suka tengok gambo awan tu shantek giler...aqeel memang suka main pasir pantai...kena beli rumah tepi pantai ni suzie, tiap2 hari leh aqeel ke pantai ek..ek..

Ummi Salsabila said...

cantik gambar2 akak..:)
awan tu sgt gojes! pinjam lens kak..hehehe.

p/s: nak tny contact no person kete sewa ms akak pi sabah dulu tu le?thanks :)

mamalieyna said...

alooor nape di edit gambo tu..mesti comel sangt ni...hehe..

bermain pasir pantai sgt menghiburkan bg anak2 kan..hee~suka la aQeel tu..^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

suziey..dulu masa kecik2 aqeel takut air tak?
rafiq takut ya amattttt
masa balik ganu ari tu meraung2 bawak g pantai batu buruk..huhuhu

SyaNa said...

hahaa
haah la wei, kalo kt meja skolah tu penuh sana sini ...wuz here

Gieyana said...

sabar jer ngan pkataan ko tue weh..ku x layan pkataan tue..Yo! Its me/us! Itu trademark we all zman skolah dedulu..

A'aa kan..ku tgk pantai dier mcm g teluk batik tempohari jer..mcm so so jer..but yg penting uols sekeluarga hv fund kt sn kan..:D

ALoNa CintamaniszLite said...

Suziey..gambo yg last tu..nampak suziey tingginyer..hehe..tp tgh pose mcm mana tu ek? nak solat ke? ngee

MamaYatie said...

org kata kaler air laut tu ikut kaler langit time..ee..tak tau yer ke tidak..lama la tak gi cherating..dekat 10 thn dah..

ha'ah..zaman dulu2kan suka guna 'wuz here' 'xxxx property' hahaha

syariza09 said...

dlm gamba pon dh nampak ombak tu kuat sangat, sib baik ada yg pantau. ombak mcm ni mmg bahaya utk budak2

ibuayahdamia said...

wuz ere...hehe ingat2..memang kalau join family day, tak banyak yg shoot, sebab sibuk join xtvt kan...

mama_umar_maryam said...

atas meja,bwh kusi,dlm loker penuh tu wuz ere..siap tahun bagai,hahaha
alamak..x cantek eh pantai die?

Nadiah Sidek said...

mendung je ek masa tu? nmpk dlm gmbr mcm nak hujan je

Adyshariz said...

cherating..emm..kalau x bgitau mmg org igat tmpt lain, maybe sb koler air yg kene ombak tu berkelodak.. tapi, picture still cantek

ehemm..nmpk kurus ler..aper rahsia..

Sidratul Muntaha said...

apsal air dia kaler gitu?
kenapa tak sama dengan cherating yg aku pergi dulu?
belah mana ni suziey?!
hmm....
mesti yg kat depan - depan kot?!

MrS. F!zA said...

mak takut la tgk pantai besar ombak gitu..haihh trukkan tu sebab tk pnh ada gmbr mandi kt pantai.hahaha apaknya selalu ajak maknya je tknak..takutt!

* lucu la posing tp tutup muka lak ngan watermark..kekeke

* trgin nk smbr UWA lense.tk jd nk amik tele..harus kumpul duit ..kekeke..

etiey.com© said...

nengok si aqeel ni cam anak mat saleh pun ada... putih melepak

Nia said...

saya Suziey, kalau nampak lubang2 ketam tu, saya pijak..geli....tapi sy make sure takde ketam dulu la..hehe..

Fara_Adura said...

Cantek ah pic2 itu i laikk
Lebey kurang aje lokasi kite kan suziey. Hehehe pantai jugak
Family day pom sama ngan reunion.*nak gak sama..agagaga*
Psst asal diconteng muka comel itu hehe

yangyuyu said...

nak UWA huaaaaa

♥MiZz-siHa♥ said...

cantek gambar2 tu suzie..kt klau kat pantai pon mcm geli je tgk lubang2 ketam tu kan..hehehe..

Ummi Danish said...

aqeel ni sgt simbolik ngan pasir and laut selain lorry... he he he.. cantik la gambar2.. geram je tgk

gee ryder said...

sukanye aqeel main pasir.

erm cherating skg mmg lebih kurg pd jer. nak best ke pulau la.

Nana said...

ye la kan air dia mcm kat pd je
aku tak penah lg g cherating
lalu je penah
lom penah singgah
klw g ganu sure lalu sini

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio