Monday, June 27, 2011

bersiaran secara langsung dari kilang pos

Assalamualaikum..

yuhuuu...ade lagi ke org kt suziey.com ni..hehe..waaa syiok btl lama xupdate blog..ekeke:p agk bz la lately..dgn pindah2 workstation..pastu dok plak style mcm dok kt kilang tu..jenis beratur je meja..mmg pemandangan yg sgt luas..nk skodeng blog mmg xdapek ler sbbnya aku dok btl2 sblh cubicle big boss..big boss harusla ade cubicle kan..kami ni kuli cabuk jek..dok la ramai2..hehe..tp once in a while syiok jgk environment ni..kecoh sbb nk ckp je jerit kuat2..xkuasa nk jln2..haha:p

hmm..rsnya nothing much yg aku nk update..ala biasalah kehidupan peribadi mcm biasa..still goes on very well..alhamdulillah..syukur atas segala rezeki dan nikmat yg Allah bagi :) ok la later klu ade story menarik aku sharing la yek..thanks to all yg sudi jenguk suziey.com even xde update :)

daaaaa.... :)

12 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

ramai je reader awak ni walau tak berupdate, hehehe..

kite nye opis pon baru lepas renovate..duduk just 2 org ngan admin lelaki, tak syok langsung..

Cik Wanie Ghani said...

mestilah ada lagi,
salah seorang drnya adalah wanie lah,
sentiasa anntikan entri2 baru dari akak:)

mummy_ayu said...

ala cian2...susah la nak beronline sekarang yer....cepat2 la opis baru ko siap yer...

fazilzura said...

wahh bersiaran di tmpt baru ye.. syokk

MrS. F!zA said...

alamak duk sblh cubicle bos mmg line sgtlah tk clear kan..hihi

♥MiZz-siHa♥ said...

ade..ade..ade orng lg kat cni..ehehhehe..

syanasaid said...

kad akan menyusul dlm dis week :-)

mama_umar_maryam said...

hehhe, nk bergossip kene bisik2lah..xpon gube fb ;p

mamalieyna said...

ooh gitu lak eh suziey, kita pun nnti pindah opis, mgkn camtu la work environment, tgk plan nye...nmpk gaya lg takde can nak skodeng blog ni..hu~ hee~

Hezesuze said...

holaaa uols...rindu ahkak gonjeng tak?? huhuhu

ieda said...

aaha de je yg singgah .. kalau x comment jadi silent rider je :)

♥SyilaSyira♥ said...

yup..semestinya masih ada yg membaca blog ini

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio