Tuesday, June 7, 2011

yuhuuu..i'm back..

Assalamualaikum..

waaa lamanya xupdate blog..now aku mmg dh tarik diri dr menjadi seorang blogger tegar..ade something else yg perlu aku utamakan..hehe..so sorry agk lama xberamah mesra dgn korang sume..aku akn bw bila ade kesempatan..rs mcm lg best la feeling menjadi blogger skang ni..nothing to worried..xde BE ke..xde traffic ke..hehe..now baru la aku btl2 di landasan yg betul menjadi seorang blogger..n3-n3 yg aku nk buat pn aku nk make sure ianya berinfo dan bole dimanfaatkan oleh readers yg singgah ke suziey.com ni..kt situla kepuasan sebenar menulis blog..and that is the way to make our blog is valuable..

hr ni plannya nk update kisah blogger gathering @ birthday party..tp cable iPhone plak tertinggal..n nk smbung kisah sarawak blogspot plak problem utk upload gbr..so..ni je la update utk hr ni..hehe:p

thanks to all suziey.com readers yg sudi jengah ke sini tnpa jemu..n thanks sooooo much for all wishes utk 5th anniversary aku..hanya Allah yg mampu membalas kebaikan korang :)

26 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

dulu yang lebih penting dari yang penting......setuju sangat dengan suzie....suka blog suzie coz banyak info yang best2

NM02 said...

ala.... balik la amek kabel... hahahahhaa

@e_da said...

jgn lupa update lg.. kami sentiasa menanti.. hihi.. ada masanya mmg kena utamakan benda2 yg lebih penting kan..

♥Mrs.Eady♥ said...

salam selamat pagi :)

mama tisya said...

blogaspot porb ek upload gmbr..sekbaik aku dh upload siap2..hehehe

**aku bkn berkali2 p mkn nando's tp sethn skali wei cz aku bkn peminat nando's sgt...tp dh org nk blanje..mkn je la..hehehe

MamaYatie said...

heee...tak kesah la kan..tegar ke tak, mana hak lebih penting kita dulukan..

etiey.com© said...

blogspot sekarang ni dah selalu sangat kan buat hal. betul..betul setuju update yg berinfo tapi jenuh juga nak cari yg berinfo tu suziey. bagi saya la... kadang main letak je jugak. hihi

mama tisya said...

fm byk tu bkn aku punye...mama ku punye..die pn dh tegar kumpul fm..ehheheh

IntaNBerliaN said...

Welcome back.. heheh

ieda said...

waaaaaaaa apakah rahsianya utk menjadikan xtvite berblog nie valuable dik ?? :))

Dee said...

sorry lambat wish..happy 5th anniversary suziey..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa..amin2..

eh..terus blogging eh...all the best..

mama tisya said...

tu bkn kete sebenar la..cuma kete utk bw die ke airport kot...so ltk pelekat tanda tu kete TENGKU PUTERI..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Kembali.. ;)

Huda said...

rindu blog akak :) hehehe..

mama tisya said...

wei menang teka teki ayuarjuna..p ler tgk

Fieza79 said...

fieza pun asyik tenggelam timbul sejak menjak ni..betul2 setuju sgt... rasa lg selesa kalau tkde nak kejar entry dan BE...lg feel kan...

Ummi Eisya&Amani said...

suka dgn ayat2 ko tu..

Fitri Senin said...

xpe..upload pelan2

Nana said...

eh xleh upload gambo ke
aku ok je

Cik Wanie Ghani said...

x pe kak,
at least blog akak berupdate jugak kan,
wpun x setegar sebelum nie,
hihihihi

miss u kak

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

:) tahniah!

fiza said...

Welcome back ☺☺☺

Blogspot lately memang sengal lah suziey, malas nak layan dah, nak sengal pon sengallah.

Ni mesti nak update pasal bday party anak ecar kan. Me tak dpt dtg lah. Klo tak bley berkenalan...hehehe...

syanasaid said...

best kan perasaan yg xde tertekan nk update sbb nk kejor BE ke

aku skrg ni pn camtu
cuma aku xbuang nuffnang je lagi

Sidratul Muntaha said...

samalah..
maleh dah nka pikir benda lain..
dia nak bgi
aku amik..
aim tu penting,penting.
sgt penting.
nmoga2 yg ko cita2kan dan usahakan dpt berkesudahan dgn baik.
insyaa Allah.

mummy_ayu said...

la dan ku tunggu.....

UmiDanisH said...

utamakan yang lagi penting.. dan kalau ada info berguna dan ilmu tambahan kita sharing2 je disini.. semua dapat.. =)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio