Tuesday, July 19, 2011

time for looooooooooong holiday...

Assalamualaikum..

alhamdulillah..xlama je lagi Ramadhan akn tiba..semoga kita semua dpt menyempurnakan ibadah puasa kita utk sepanjang Ramadhan tahun ni..insyaAllah..and secara x langsungnya..bermulala loooooong holiday for blogging..hehe..mcm thn2 sblm ni aku mmg akn minimize kan aktiviti blogging every time Ramadhan menjelma..bulan yg penuh barakah dan peluang utk kita merebut sebanyak mngkin pahala yg Allah sediakan utk hamba-Nya...kita pn xtau next yr sempat ke idak kita nk ketemu Ramadhan lagi kan..sbb apa istimewa sgt Ramadhan ni? slh satu sebab paling besar skali adlh di dalm bulan ni la dan hanya pada bulan ni shjala kita bole menunaikan rukun Islam yg ke-3 iaitu berpuasa di bulan Ramadhan..so peluang utk menunaikannya hnya dtg sekali setahun..

masa utk kita kumpul harta akhirat pula..barula seimbang kehidupan kita sebagai seorang muslim yg beriman kpd Allah Taala..ingtan utk rakan2 blogger yg dirahmati Allah..berhati2 lah dlm penulisan anda ok..especially di dalm bulan puasa ni..jgn disebabkan penulisan kita menyumbang kpd berlakunya pertikaman lidah dan penyebaran fitnah di kalangan readers..lg elok lg klu penulisan kita tu dpt memberi manfaat kpd readers..insyaAllah kita jgk yg akn beroleh keberkatannya.. :)


ok la..tu je nk update utk hr ni..hr ni aku smpai opis awal giler..so xde org..line clear la nk bw sket n update sket2..insyaAllah lps raya nnti aku buat come back..hahaha poyo jek..xdela mksud aku comeback tu..aku nk beramah mesra dgn uols la..skang ni kan aku mcm ala2 sombong gitu..sunyi sepi jek..bw pn idok..update pn idok..hehe..and to all readers yg xjemu2 jenguk suziey.com..mekaseh byk2 yek..smga mndapat manfaat dr penulisan aku...dan di kesempatan ni aku nk minta maaf kepada semua yg membaca n3 ni..seikhlas hati ampun dan maaf dipinta andai ada kata2 aku dlm penulisan aku yg menyinggung mana2 pihak..ampun dan maaf jgk andai ade kesalahan yang tidak disengajakan samada secara alam maya atau secara live...

selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

29 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

selamat menyambut puasa :)

NM02 said...

selamat menyambut ramadhan al mubarak utk suziey dan keluarga






^_^

Sidratul Muntaha said...

same - same from me.
kosong - kosong yer chief potong.
*laki aku tukar nama geng potong kepada geng tarbiyah daa...
aku pun tak paham naper...

notti netti said...

akupun macam ak sabar nak sambut puasa tahun nie........kali nie insyaallah aku nak tarawih dengan sempurna..tahun lepas aku puasa kat kelas..so tak boleh tarawih berjemaah.........seronoknyaaaa.....

MrS. F!zA said...

moga ramadhan kali ni lg baik dr sebelum kan..insyaallah..selamat menyambut ramadhan:)

Pn. Zana said...

selamat berpuasa..:)

yangyuyu said...

suzie kalau busy, update pic sudah..like pics from suzie tau:)

mummy_ayu said...

nie line tgk clear la nie..he he he..
selamat berpuasa..party dulu jom sebelum puasa...

Gieyana said...

selamat bpuasa...daku pon nk loonggg holiday gak next wk start..:)

Ummi Eisya&Amani said...

selamat berpuasa juga..sama-sama rebut peluang bulan ni..

eim said...

selamat menyambut puasa suzie

Fieza79 said...

selamat menyambut ramadan..!

lama betul meneyepi diri...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..bagus gak urangkan aktiviti berblogging..takut tersalah kate..kang kurang pahala poser huhuhu

mama_umar_maryam said...

as usual,ko akan 'cuti' dlm bln pose..selamat pose nnt suziey ;)

fazilzura said...

selamat menyambut bulan Ramadhan ..

semoga amalan kite berganda2

ibu MZW @ farah idayu said...

eh..eh..org paling awal wish slamat berposa..bagus2! saya suka..ekeke~ kak suziey mau looong holiday ke mana???

~Siti Hajar~ said...

Sga kita semua mdpt keberkatan dr bulan Ramadhan xlama lagi..

Slmt myambut Ramadhan Al-Mubarak..

Liza said...

Selamat menyambut Ramadhan.... Suziey sihat?

Mama Zharfan said...

ramadhan al-mubarak urk suziey & family
moga2 ramadhan ini lebih baik dari thn2 sblmnya..Insya Allah

e.l.i.z.@ said...

haah kan..tahun lps pun suziey berehat panjang jgk masa bulan ramadhan..eli nk suggest, kalau suziey ada tazkirah yg bagus², update la kt blog, kira utk ramadhan punye sesi la ;)

mamaRIFQY said...

kak suziey!!! moga ramadhan tahun lagi bermakna..InsyaALLAH

Nurhayati said...

samalah kita.
selamat menyambut bulan ramadhan suziey & co. :-)

fa10 said...

ok, jumpa lg lps raya....
happy ramadhan kareem...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

Salam babe...

Aku pun pnye keazaman yg sama mcm ko...insyaAllah akan memperkukuhkan amal ibadah dibulan yg mulia nih...

Sabar menanti kedatangan Ramadhan Al-Mubarak...:)

fiza said...

Smoga kita dapat sama² menyambut bulan ramadhan ini dgn penuh keberkatan.

Selamat Menyambut bulan ramadhan al-mubarak utk suziey & family ☺☺

gee ryder said...

selamat menyambut ramadhan suziey. semoga lebih berkat dari yg sebelum2 ni...insyaAllah

Nana said...

EM...AKU TAU MCM THN2 LEPAS
KO AKN CUTI DARI BERBBLOG SEPANJANG BULAN POSE
XPE NANTI KITA JUMPE LG PAS RAYA HEHEE

mama tisya said...

moga ramadhan kalini lebih baik dr sebelumnya..insya allah

zh-ena said...

kerja amal ibadat plak :D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio