Monday, September 12, 2011

aidilfitri 2011 @ singapore

Assalamualaikum..

dh stgh syawal dh baru nk update kisah raya..ekeeke:D lately mmg bz la..kt office ni rs mcm xckp masa nk siapkan keje..apetah lagi nk bw n update blog sdiri kan..hehe..so sori kalau ade yg tunggu n3 raya aku ni..ecewah..ala xde ape yg menarik sgt..dh la raya kt singapore...xde suasana kampung lgsung..org2 dia pn agk kurang smgt raya ni...2nd day raya dh mcm sebulan je raya sbb abis lgsg dh mood raya..tp aku still la ade rs sket2 sbb pegi menziarahi sedara mara kt sana..

gbr raya mmg xde la sgt..serious malas nk posing2 dan jgk mls nk amik2 gbr..huhu..so yg ado 2-3 keping jek gbr aku n hubby..gbr bertiga ngn aQeel mmg xde lgsung..dia bz ngn hal dia je kat sana..panggil soh posing pn dia buat hal dia jgk..haih..lg ler mls nk bergbr2..

gerak dr KL @4am n smpai kt JB ngam2 time nk smayang raya..before masuk ke singapore..stay kt umah makcik aku @ yishun..ade gk 2 mlm tido kt umah mak ngah aku @hougang..the rest pusing dari hujung ke hujung singapore menziarahi sedara mara yg kadang aku pn xkenal..ekeke:D kalau nk masuk singapore ni duit kena byk..sbb currency kita agk rendah dan murah..dhla singapore is a FINE city..pantang silap sket confirm kena saman..xde tolerate lg dh..paking kt umah sdiri pn kena bayo..haihhh..sbb tu kt sana mostly org guna public transport..n public transport dorang plk mmg seriously efficient..so no problem nk gerak ke sana ke mari dgn public transport..

emm later aku smbung lg ok..got to go..ade meeting pg ni..so kena review dulu doc2 ni..else nnti masuk meeting tercengang2..ekeke:D daaaaa ;)


~blur la plak..besela..org amikkan..hehe..so ni la tema raya kami this year..baby blue ke sky blue ke..light blue..family blue la kiranya..hehe..time ni aQeel sibuk main PSP..adeiii..~ 

 ~ini budak kecik dh sgt susah nk bg kerjasama dlm bergmbr..main2 je lebih..haihhh...~

28 comments:

NM02 said...

biru is blue..

cantek cantek

aqel segak pakai baju melayu

mama tisya said...

bz tul ko skarang...nanti free bole la BW...ala raya sebulan..lmbt update pn tkpe...aku bc jugak...aku pn tk abis lg update gmbr ry di kg:-p

AdD said...

sama dgn anak dara den... dia sebok nak pegang camera lak skang ni....

Mama Zharfan said...

selamat hari raya utk suziey & family :)

atty's said...

selamat hariraya maaf zahir batin suziey

Sidratul Muntaha said...

samalh dgn aku jugak suziey..
amleh bebeno nak amik gambo sgt...
setot pun kena asthma petang raya pertama n kedua...
mujur tak masuk ward.
apepun,susun 10 jari mintak ampun dan maaf.
entah bila dpt lepak dgn ko lagi..
dah bermla jugak kebzan sbb student pun dah mula register sem.

MRS. K said...

we want more....

Gieyana said...

go go blue..ko sama kaler ngan Zura..:)

Sama cam we all..x der pic raya sgt pon..tue pon pics gediks kt umah sendiri jer..kah kah:)

mummy_ayu said...

cantiks biru tu....

wa khairul onggon said...

Tak boleh bayangkan klu saya beraya di Singapore hehehe.. Mati kutu saya nanti... Salam Syawal utk Suziey dan family.. Maaf zahir dan batin ye :)

MamaYatie said...

singapore tu family sebelah suziey ke husband? kata kawan saya, kat sana org raya smp 2-3 pagi ek..dahsyat gak tu..

alahai aqeel..dah besor kan..pandai main & berkwn dah..

MrS. F!zA said...

wohhhoo..baby blue kot..ekekeke..cantik je mmg sbijik color ngan akak jgk wp bukan segulung :p

ouh beraya kt sgapore..parking rumah sdri pon kna byr baik tk yah beli kete kan..hikhik

Nad @ MamaZakwan said...

cantek wpun blur2 hehe :)

slamat hari raya!maaf zahir batin! :)

rindu kat suziey n aqeel! :)

akiratoriza said...

rindunya nk bc bebelan suziey...

Ummi Eisya&Amani said...

rindu ngan aqeel..dah lama tak ada pic senget2 pinggang tu..selamat hari raya

Nana said...

akhirnya dapat pon tgk gambo aqil pakai baju melayu hehehe
aku mmg tunggu2 nk tgk gambo aqil comei ni pakai baju melayu

syanasaid said...

suzie, thn ni aku mmg xbuat open house
tp xde la plak umah aku tertutup
kot2 nk dtg beraya meh ler

~Siti Hajar~ said...

Salam suziey..

Wah! raya @singapore...best la blh rasa suasana sana, sy ramai gak sedara kat sana, dulu rajin la p sana tp skrg anak dah ramai xp dah la..

Cantek tema blue..

gee ryder said...

bestnye raya kat spore!

yangyuyu said...

slmt hr raya suzie

Fieza79 said...

lama nya tk nampak suziey...rindu plak..hehee

selamat hari raya...

Dee said...

sweetnya..mcm kaler blog suziey gak..lama tak jengah sini..sorry..

mama_umar_maryam said...

ok, taon depan kitorgnye tema blue!hehehe

ieda said...

cantik tema tuu .. akak suke ..

e.l.i.z.@ said...

kecik² dh main psp..biasanya bdk yg main psp ni, dia xnak bersosial..dia wat hal dia je ihihiih

Adyshariz said...

cantik biru ni.. slmt hari rya suziey..

anisalya said...

as lonag as semangat raya tak hilang tu dah cukup baik kan?

mamalieyna said...

salam raya suziey...baru sempat jengah ke sini...blue eh tahun ni..sweet..^_^

cam tak puas la layan pic aQeel encem tu, alahai dh beso bykla peelnye ye..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio