Thursday, October 6, 2011

chuggington

Assalamualaikum..

fuhhh..baru la dpt tgk blog..huhu..smlm nk g toilet pn xsempat..pnya la bz..haih..nk kejo dateline pnya pasal..dh la dpt task pn last minute..sabo je la..hmm..ni pn xlega lagi nih..ptg ni kena g meeting @ jpj putrajaya plak..represent HOD..arghhh..

ok la..jom rehat2kan minda..last n3 aku ade mentioned janji manis aku utk aQeel utk belikan dia chuggington kan..ha ni ler rupenye menatang tu..

 
 ~haaa ni la dia..adik badik thomas rupenya..thanks amy btau..ekekek:D..nk tau x rege dia pnyala pricey...series mahal giler..bg aku xberbaloi..dh la dia jual separately..ni 1 kotak ni RM89.90..ade la 1 je tren dia..kecik plak tu..pastu kalu nk beli adik badik train tu...seketul about rm50++..ade yg paling murah RM25 tp kecik cenoet jek..adeiiii..klau nk meriah lagi mainan train tu kena beli la byk2..pandai btl marketing dia..jual set2 dia berasingan..

 ~train yg menjadi idaman aQeel..~

 ~ni kena main smpai ranap..ekeke:D~

 ~yg special nya ade bunyi2 je la..pastu materials dia nmpk strong la..klu campak ke dinding pn susah sket la nk hancur berderai..ekekek:D~

 ~bg aku..kalau toys yg above RM50 mmg mahal dan aku xkan galakkan beli..coz its a toys..main kejap kalau xhancur xnk main dh..~

 ~sonot la ini budak..~


~buat peace pn xikhlas..ekeekek:D~

16 comments:

MrS. F!zA said...

ekekek..mahal nya..tggu darwisy besar cm aqeel bru leh bg mainan mahal2..kalo tk semua jd mainan campak je..ekekke

mama tisya said...

mmg mhl tk silap aku thomas lg mhl..dh ler kecik je..tp utk ank tkpela melabur..hehehe..gmbr last tu mmg nmpk sgt aqeel tkmo wt peace cz bz tgk train

mamaacha said...

Bestlah Aqil dapat menan tu yer...serius mmg mahal...tapi klau dia pandai jaga berbaloi lah jugak kan....tapi klau my anak paling mahal RM15 jer...x leh lebih sebab x sampai 15 jam x tahu dah bendanyer kat mana....

Nana said...

hahaha ko ni orang tengah maon mana dulik nak wat2 peace dah hati dah ke lain tu hehehehe

Gieyana said...

hahaha..train nie jd buah hati Aqeel erk? Mmg mahal tp tahan lama nie! Pasni ko leh rebus train nie buat jus taw!br berbaloi2 sket..:P ekekeke

akiratoriza said...

mak ia rege mainan mahal betui.. sy mmg tak penah beli mainan semahal tu sbb tau lau beli mainan sekejap jek dah punah/hancur lebur..

Dee said...

anak dee suka ngan lagu chuggington ni..hehehe..tp mahal eh mainan dia..

Fieza79 said...

comel train tu...mahal pun jnji anak suka kan..

lama tk tgk aqeel kat sini...dlu sll ada je muka dia...dh nmpk besar pun...

Mama Zharfan said...

ok jer sbb berkualiti and comel--aqeel pun comel mcm biasa hehheeh :)

wantie said...

Hmmmm...Amirul dulu pun cam ni la. punya berlambak toys yang ai beli. ada yang patah, hilang & mcm mcm la.

Lepas ni Aleesya punya toys mcm mana la pulak. Budak lelaki dah tau jenis toys. budak pompuan plak cam na la gamaknya yer...

ALoNa CintamaniszLite said...

huhu...akak pun tak tau nama mende ni. Ada dlm siri kartun ke, suziey?? ngee..
Tp bila dh janji tu..kena ler beli kan...ngee

e.l.i.z.@ said...

menan oversea mmg mahal tp tahan lasak..tp tu la kan, jenuh la nk beli seketul² berasingan

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah best dapat menan baru ek sampai nak posing pun tak mau, budak2 memang camtu kan, kalo dpat menan lupa dah semaunya, tapi kalo menan dah rosak baru la nak posing...comey aqeel muat lagik baju tu ek

MamaYatie said...

mahal tp berbaloi kot..selalu toys cenggini tahan lasak kan..takper2..nnt leh share ngan adik...kekeeee

anamizu said...

wahhhh bestnye Aqeel dpt chuggington!
geram cik ana tgk aqeel..
comel! hehe




slm kenal,
cik ana :)

mama rifQy said...

sonotnye aqeel daopat gtrain..mmg mahai kan kalo menan ni..na pon kalo menan 50 keatas,mmg pk dua tiga kali nak beli

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio