Tuesday, October 4, 2011

photoshoot di malam hari

Assalamualaikum..

hehe..since dh lama giler xberphotoshoot..plus hr ni mcm free sket kt opis sbb cikgu disiplin xde..so mlm tadi merajinkan diri buat aktiviti menembak..and mcm besa..aQeel jadi model..tp bukan senang woo..trpksa bg janji manis nk belikan toys Chunggington..ha korang tau x chungginton tu ape? aku pn baru tau lps aQeel yg btau..haih la anak2 zmn skang..ekekek:D 

and disebabkan janji manis tu la aQeel bg sikit kejasama..sket jek..jenuh gk la jadi tarzan..dh la time tu hubby xbalik keje lagi..so bertarzan sorang2..hubby balik je baru la bertarzan berduet..hahahahaha:p ok la..layan je la ek gbr2 aQeel in action..dh lama gk xtepek gbr aQeel kt sini kan..so bole la jadi pelepas rindu..ecewah..:D

  ~hehe..ni selingan jek..aku suka giler bola2 ni..letak dlm pasu..comel jek..hiks..~

 ~ni pn selingan..ekeke:D ha sape tau amende ni..ala senang jek..nmpk sgt kan..~

 


 ~ececeh..buat2 tido..pndai berlakon ini budak..~

 ~nama pn budak kan..buat la aksi ape pn comel je aku tgk..kalu la org tua buat camtu..agk2 comel x? ngeeee:D~



ok sekian saja tontonan utk hari ni..nnti aku shooting2 lagi ok..hehe..thanks for viewing :)

20 comments:

Hasrina.As said...

Tomeynyer model hehe

Sidratul Muntaha said...

harraz dah tembam!
ahahaha!

mama rifQy said...

aqeel pakai baju upin ipin..kalo iqy ni..mmg suke habis laaaa

MrS. F!zA said...

comel comel gmbr aqeel yg 3rd las tu..gaya mcm shoot baby newborn je.. hahaha

yangyuyu said...

mana dpt buaian ni huhu tantik...eh buai ke apa ni raga

maszmadi said...

alaaaaa x puas lg tgok pic aqeel nie..... lg la suziey, tepek lagi la...

CouLeur de Chiqu3 said...

suke buaian tu !

mama tisya said...

cun la buai tu ..mn bli?chungginton adikberadis thomas & friend...mmg kena tau la nama kartun2..aku dlu pn tktau gk

mummy_ayu said...

tomeinya model mu...
and buai tu..cantiknya babe..

MamaYatie said...

pic ke 2 tu langsir benang ker?

aqeel chubby dah tp tomei...i like!pandai jer berlakon tido yer...hahaa

Nana said...

hehehe mmg comei gile model berlakon buat2 tido
nak buat2 tido konon mata tak rapat kantoi disitu hehehe
geram aqeel ni gigit baru tau

wantie said...

mmm... lama tul auntie tak intai aqeel kat blog ni. windunya...

Gieyana said...

tetiba aku rindukan geng2 berblogging batch kita kan!ekekek...selingan jap!

Comeyy model! Sejibik ngan Nureen bila PAKSA posing..ekekeke..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comey je nanti kalo ada baby girl mesti lagik comey, dah besaq aqeel...auntie dah lepas rindu kat aqeel ari tu jumpa

Ummi Eisya&Amani said...

adoi...tergoda ngan aqeel..dah lama tak jenguk sini..terima kasih ye ibu sebb lepaskan rindu kat handsome boy ni..

cantik buai tu..mmg prob yang sesuai..

Fitri Senin said...

Mmg cute banget!!

mama_umar_maryam said...

mcm tau2 je aku rindu nk tgk aqil,hehehe

Dee said...

buaian ni my fren bought in VIVA HOME in KL pastu flykan terus ke kuching..gigihkan..tp cantik..

anamizu said...

alololo tomeynye la Aqeel ni :P



luv,
cik ana :)

Ms AiReEn MoHd said...

terkesima ngan model cilik ensem boy tu...doinkk pengsan mommy eryn tgk ke-enseman abg aqeel ni...buai tu juga merikss uolsss

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio