Tuesday, November 29, 2011

luar nampak setinggan dalam mcm kondo

Assalamualaikum..

yezzaaaa..tu la gambaran mengenai office ku ini..sume org tau camno rupe luaran pejabat pos besar kt dayabumi tu kan..hehe..nmpk buruk jek..huhu..tp masuk dlm mcm kondo..alhamdulillah..xlama lagi kami akn pindah masuk balik ke tpt asal..new environment, new furnish, new look..ouh i likeeeee..semangat nk keje pn mcm smgt baru..ceh konon je tu..ekekek:D

ok tu je nk update..hehe..

17 comments:

mummy_ayu said...

dah siap dah opis baru ko? leh lah berparty2 pas nie..lama tak jumpa kan? windu tak?

wantie said...

muahahaha... cam citer senario tu kan. luar setinggan dalam cam condo.

MRS. K said...

my uncle keje Pos jugak - hisham zuhdi namanya

mamaacha said...

Bestnyer.....kan...kita dulu praktikal kat HR department yang 1st floor tu...best woo praktikal kat situ...pantry udah macam kantin...siap boleh main masak2 kat situ....

atty's said...

jgn lupa nanti letak gmbar ye

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

laaaaaaa keja situ ke?? ila dulu keja situ tapi ofice dah tak renew contract dgn dayabumi tue yg kitaorg pindah uoa bangsar.. napela tak penah terserempak pun.......

maszmadi said...

hurm, lama x pi P.O sana, last pi time belajar dulu taun 2002..... haha

mamaacha said...

dayabumi ...betul2 simpan memori...diri ku dikejar orang giler masa nak beli mknn kat food court

ADEEYA said...

Luaran tak penting yang penting dalaman kan hehehe :D

mama rifQy said...

ingatkan kak suziey bercakap pasal umah kak suziey..heehheh...oo..pasal opis upenyee

Nia said...

haha,..luar mcm setinggan? mcm mana tu? takpe, yg penting dalam dia cun!

fiza said...

Tak der gambar ker suziey> Nak gak nengok office mu yg luar namoak setinggan dalam macam kondo itu ☺☺

syariza09 said...

dh lama x jejak kaki ke dayabumi

syariza09 said...

dh lama x jejak kaki ke dayabumi

MamaYatie said...

ingat cite pasal umah, rupanya opis...tapi ok gaks kan since masa kat opis skrg sama byk ngan masa kat umah...haruslah ada new look sket..tahun baru, semangat baru!yeaahhh...

psst...tunggu bos reno opis ntah bila...agaknya nak kena gi cari opis baru la kot...hahahaaaaa

Alin Marlini said...

kekekeke..semua baru mesti semangat baru...kalau gaji baru lagi best :)

mama_umar_maryam said...

opis aku lak, luar nmpk gah,tp dlm mcm especeially tmpt org2 admin simpan kertas exam segala bagai mcm tmpt pelupusan sampah,hahaha

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio