Friday, November 11, 2011

rasa mcm nk resign...

Assalamualaikum.

huhu..dr last 2 days aku try upload gbr nk post n3..tp failed..n hr ni mcm give up plak..rs mcm nk resign je jadi blogger..huhu..mood dh la slalu pegi main2 tepi laut..masa plak mcm biskut chipsmore..kejap ade kejap xde..ouh sometimes..i miss my blogger frens..miss my readers..urghhh..camno ni?? cer cite!! cer cite!!

tetiba teringat kengkawan seangkatan masa bru berjinak2 ngn blogging ni...kwn2 yg sama2 gilerkan DSLR..kwn2 yg sama2 aktif join contest (la ni brapa kerat jek yg mmg tegar..you know who you are..hehe)...kwn2 yg kenaldr BLOGGER GATHERING..eh mcm best jek kalu arrange Blogger Gathering Mega kan...perghhh verangannnn:p

p/s: tajuk bikin gempak jek..ceh!

24 comments:

~Siti Hajar~ said...

Terpandang je tajuk n3 ni trs klik masuk, ingtkn nk resign keja btl2...terkena den..mmg tajuk kasi gempaq la...hahaha

Sidratul Muntaha said...

aku agak dah..
tu arr dear..
bilalah boleh buat lagi blogger gathering?!
mega la plak?
ape ko ingat ni maharajalawak mega kah?!
dslr?!
lama dah ko tak buat enrty tutorial...
contest?!
aku pun suam2 kuku dah..
tu pun base on invitation jugak..
happy weekend..

::Mamalyna:: said...

ai antara blogger yang resign masuk giveway.. tak larat dah coz banyak sangat...hehe

@e_da said...

memang susah nak upload gambar skrg ni siziey.. kena klik kat gambar tu satu2 byk kali baru dia masuk.. huh kena buat dgn kesabaran nampaknya... teruskan berblog tau

mummy_ayu said...

ingatkan resign apa? jgn la wea..
blogger gathering mega..setuju...

MamaYatie said...

windu kamu juga....:)
bilalah nak ada gathering besar2an...nak jumpa korang2 yg tak pernah ku jumpa nih...

dah lama gaks tak join contest...blog contest tido nyenyak dah...kekee

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

tajuk bikin panasss..ingatkan nak resign dr keje hehehhe...

ye la suziey agak sunyi sikit berbanding dulu..

Gieyana said...

HAHAHA..MMG TAJUK MENGGEMPAKKAN..sama ahhh mcm daku! x der masa cam dedulu..update bila rajin jer..:P

atty's said...

kty dah lama tak join blogger gathering nie..

wantie said...

hahaha.. mati mati kuingat ko nak resign kerja. tajuk wat aku ngeletor lutut je ko ni.

pandai ko wat lawak noh

Nad @ MamaZakwan said...

rindu suziey jugak!
takmo la resign lagi...
nnt nak tau citer aqeel dr sape, huhu! =p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betul2..kadang2 nak resign, tapi sayang..sebab banyak peristiwa2 manis dalam blog itu...huhu

fiza said...

Ingatkan resign apa lah tadi ☺☺

maszmadi said...

mana boleh resign.... nnti windu lak kat pakwe hemsem sorang tu... lama x tgo pic posing2 dia kan..

mamaacha said...

waduh2222 ingt mau resign kerjer..rupa2nyer lain plak...samalh kita susah bebeno nak upload gambo..lagi2 klau kat umah...tunggu punya tunggu kuarlah perkataan ERROR 404...bengong tul

mama_umar_maryam said...

sape x rindu ko suziey :)..
aku igtkan resign keje jugak,resign jd penulis tu xyah lahh...dah cantek2 buat header sayangla wehh,hahaha

wah,mega gathering!!

e.l.i.z.@ said...

kalau x baca td,mmg igt nk resign keje dh hihih..eli pun kdg² x sempat gak nk update..tgk keadaan hihi

*blum terlambat lg pasal opinion kete tu hihih eli x sempat lg nk hantar blk kt bengkel..tggu hubi p sabah, br leh hantar

ieda said...

aah lah dikk ingatkan nak resign kerja tadi ekekek ?:)

Ummi Shira (AshAnas) said...

mood kite serupe la kak, huhu....

MrS. F!zA said...

tajukkkkkkk! tringin jgk nkkenal blogger kalo ada bt blogger gathering..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kalo dapat berkumpul mesti meriahkan suziey, kawan2 tegar GA,DSLR, update blog, semuanya dah kelaut

cikpuanhady said...

hehehe..me pon lama dah tak update blog, ni baru nak update balik..wuwuwu..

mamalieyna said...

oooh tipah tertipu dgn tajuk ituw...hee~ gempak habesss.. =P

Ummi Eisya&Amani said...

ingatkan dah dpt keje baru..lecturer ke..hampeh..hihi..

daku pun rindukan saat mcm dulu..tukar2 cite..komen2..contest2..blog juga yg merapatkan kitakan..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio