Wednesday, January 4, 2012

new interior of pos malaysia

Assalamualaikum..

ehem..mau tgk kah new interior of pos malaysia.?? ok la..tunjuk sket la..bkn ade P&C pn..hehe..klu nk tgk byk2 meh ler dtg sdiri kt pos HQ ni..hehe:p

~ level 6 entrance~

 ~ok ni part of ICT..tpt aku..biarlah rahsia..hehe:p~

 ~aku suka sgt tangg ni..connection stairs between level 7 & level 8 to the main Surau at level 7 :)~

~hehe...tinggal kenangan..tpt lama aku..huhu~

p/s: fruits fiesta ICT is just around the corner..hehe.. ^_^
p/s2: thanks for visiting suziey.com ...sorry la lama menyepi..mood ke laut..

15 comments:

~Siti Hajar~ said...

Cantiknyer HQ pos Msia, merah ang ang, sure xngantuk sbb kaler menyambar..hehe

Bos my hubby berhijrah ke pos M'sia la, En Syukri dr KLAS...ada kenal ka??? hehe

Ieda AlHabsyi said...

bestnyer tempat keje ieda kalo camni, tenang n selesa je nak keje, hehehe!

MrS. F!zA said...

tantekkkk! kak suzie sorri kita tk pos lg hadiah aqeel..hadiahnya dh lama ada..tp mood nk membalut hadiah tu lah..msih lemau..ampun maaf..nti kita pos weekend ni k..

EnaMokhtar said...

Assalamualaikum....hai suziey salam perkenalan. terjumpa blog suziey yg meletops ni masa saya search pasal cerita ke sarawak..sangat membantu.sbb saya nak holiday ke sarawak 6-8hb ni..jemput jalan ke belog picisan saya ye..anjung suziey.com best!!

e.l.i.z.@ said...

mcm best je keje ngan pos..nk apply gak buley? hihi kalau ada vacancy bitau tau ..siryes ni..

Neeza.Areef said...

cantik plak partition merah..menyala2 smgt nk keja

mummy_ayu said...

wah.makin moden ..wei..lama giler tak ngedate..bila babe??

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantiknya opis, mesti makin bersemangat nak kerja kan...merah menyala tu...harus tak ngantuk punyer

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

opss lupa nak wish, selamat go to school ye aqeel, sama cam balqis la nanti...hope dua2 tak nangis k

Nana said...

wah cantik nye baru semangat nk bekerja thn baru kan best2

~Siti Hajar~ said...

Btl la tu En Syukri DRB Hicom tu la x-bos my hubby, dulu dia bos KLAS under DRB jgk...kecik comel & baik orgnyer..skrg join POS

MamaYatie said...

canteknya opis...jeles ai..hahaaa
mesti semangat menggebu2 keja dlm environment baru...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dulu dkt pejabat pos dgn opis ila sekarang kna naik lrt nak ke dayabumi huwaaaaaaaaaa

egustavo_galaxy said...

Hi, saye nak tanye, ok tak keje kat Pos Malaysia ni, saya dapat offer keje Executive Project One PITTIS.Kenaikan gaji and bonus ok tak?

egustavo_galaxy said...

Hi awak, ok tak keje kat POS Malaysia ni, saya dapat offer keje Eksekutif Projek One PITTIS.kenaikan gaji and bonus plak cam ne ok ke?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio