Friday, March 2, 2012

LIVE giveaway frm Medan

Assalamualaikum..

Hi readers..alhamdulillah dh last day @ Medan..those days were bz wth activities..last day ni br la berkesempatan nk online..hehe

Mcm biasa aku nk bg souvenir to 3 of my lucky followers..just leave a comment ok:) till then...babaiiiii...nk smbung jln lg..


[-suziey-] via iphone

35 comments:

~Siti Hajar~ said...

Tertanya2 sy suziey g bcuti d mana tau...hehe

Bestnyer g Medan, sy pun dah p thn 2009 dulu, best gak..

nak survenior...hehe...xmalu tol la..

anisalya said...

bestnye jalan2. siap nak bagi souvenir lagi. nak jugak. hehehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh bestnya cuti2....bila me nak samoai medan ni

Nad @ MamaZakwan said...

ooo, ke medan rupenye ya buk!;)
seronok nggak?
hehe..
kepingin benar mahu FM seketul hikhik

CikLilyPutih said...

Suzie,

i want i want i want!!... nak gak ek... hehehehe

CikLilyPutih said...

Suzie,

i want i want i want!!... nak gak ek... hehehehe

CikLilyPutih said...

Suzie,

i want i want i want!!... nak gak ek... hehehehe

CikLilyPutih said...

Suzie,

i want i want i want!!... nak gak ek... hehehehe

Jasfyra said...

bestnya...

Ina Hashim said...

salam...

wah bestnya jejalan ke Medan...akak blom penah sampai ke sana...

FiZ said...

Tak sabar nak tunggu entry kak suziey berjalan jalan di Medan :)

atty's said...

nak fm medan..happy holiday suziey..takecare

fiza said...

Nak souvenir ☺☺

wantie said...

seronok nye ko suziey dapat pergi medan. Aku ni tak berkesempatan lagi le. ntah bila la boleh bertandang. dalam mimpi pun tak sampai sampai lagi. hiksss..

shopping banyak ke sana? one day aku mesti sampai gak ke sana. I'allah kan, kalau kit usaha ke arah itu sure boleh tercapai. betul tak?

Neeza.Areef said...

nk bg ape tu..heheh nak jugak nyebok

MRS. K said...

nak! nak! wah,.. ke medan rupanya

Sidratul Muntaha said...

mcm bese.
even tak dapat pun,ko kena simpan aku satu.
ahahaa
happy holiday suziey...

mirah said...

wah seronok tu.. :)

mamaacha said...

bestnyer ke MEDAN....sempat lagi buat GA....nak jugakkk

mama tisya said...

sempat online ye time holiday...hehehehe...jgn lupa fm medan...hehehe

kayyana said...

kak, yana nak join lah... boleh kan???

yangbaik said...

melancong? Semoga selamat semuanya.

Dah tinggal komen kat sini... nak buat apa lagi?

:)

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Nak jugak nak jugak fmmmmm

mama rifQy said...

wah.....kat medan rupenyeee...oppssss..nak gak hadiah boleh?

ShidaGhazali said...

salam...


saya nak join GA ni...
semoga saya bertuah...amin

MrS. F!zA said...

salam kak..kita nak jugak.. hehehe

Zue AnnaLeeya said...

assalam suziey....
lama x sggah sini... almaklumlah mood mak buyung yg kejap on & off... hehehe....

wah... sonotnyer bercuti ke medan yer....
klu gitu mak buyung pon kepingin jgkla fm seketul... hehehehe....

mak encik | SZ said...

jom jommm tukar FM Cambodia :p

mummy_ayu said...

ooo..gie medan..
ok..
aku..of coz la nak gak fm medan..
:-)

mummy_ayu said...

nak jugak ..nak jugak!!

Alycia said...

amboi, bestnya cuti2.. pastu blk buat entry, nnt kita boleh review pulak hehe..

nak FM Medann ;)

yangyuyu said...

aku nak jugak:)

ibu MZW @ farah idayu said...

saya mahu subinier ya buk...ma acih.. hehe!

mama_umar_maryam said...

medan!!!! zt g mase b4 kawen tu carik souvenirs,besh2 ;)

Cik FaRiZaM said...

xsempat nak join

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio