Wednesday, April 25, 2012

testing..

Dh lama guna note tp baru berkesempatan nk test post n3..ekekek..

Kalau ms pakai iphone dulu post n3 hnya yg live jek..sbb kecik.mls nk buat n3 pnjng2..but since dh pakai note ni screen yg luas mata memandang n senang nk upload gbr and buat mcm2...ouh i likeeee..pasni rajin la aku update blog..hahaha..angan2 perlu tinggi:p



Published with Blogger-droid v1.6.9

9 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

saya tak merasa la nak pakai note ke, aipon ke, aiped ke, uhuhu!
sedey =(

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

mummy_ayu said...

harus la...pas nie buat comeback..dah ada gadget kena la rajin2 update..

~Siti Hajar~ said...

Wah! pakai note geng dgn net la ni yer..rajin update la pasni, laksanakan angan2 tinggi tu yer...hehe

zh-ena said...

buat come back semula..lama tak baca entry suziey skang nie

mama_umar_maryam said...

nnt aku whatsapp ko ;)
weh,jom dating sushi!!

Zana Nordin said...

phewitt
dah pakai note tu
nampak macam lagi best dari iphone jerrrrkk

he he he...zana dapat berangan jer lah

mama tisya said...

hah lps ni kena rajin update blog..ko lwn nett kemain skarang skit2 up thru note..hehehe

wantie said...

rasa tingin jugak nak pakai. tapi bila fikirkan kembali yang aku ni jenis lasak. main campak campak je H/p ke hapa ke. rasa mcm tak seuai je.

touchscreen ni pun dah calar balar dikerjakan dek aku. hahaha.. GANAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio