Thursday, June 14, 2012

beach lover

Assalamualaikum...

wohooooo..lama giler xupdate blog..usah kata update..blogwalking pn idak..rs mcm terputus connection plak gitu..huhu..

emm actually n3 ni pn xde mende..sekadar nk munculkan n3 baru dlm suziey.com ni..kesian terpinggir..hehe..

o ye..saje2 nk  btau..aku purchased swimming suit muslimah...wth floral painted..ouh i likeeee..slalu klu g holiday aku just jadi photog..shoot gbr hubby n aQeel je mandi manda..plus aku mls nk basah2..tp since dh beli swim suit ni haruslah terjun sama..hehe..motif beli utk holiday @ beach nnti..nk bersnorkelling..last snorkelling masa honeymoon dulu..since aQeel ade mmg xde ler..huhu..


can't wait for our relaxation getaway ^_^

8 comments:

wantie said...

sama la kita suziey, aku pun snorkeling masa honeymoon. tapi sejak ada amirul tak der nak snorekling dah.

tambah lak ada aleesya lagi la idak nyer

Gieyana said...

jgn lupa fm utk aku..nnt aku ikut serta ko juga..bsnorkelling smpai lebam! Kik kik.:-)

MRS. K said...

nanti share gambo swiming suit tu.. tengah mencari jugak.. tapi ade setengah tu cakap je baju muslimah tapi ketat jugak.. huhu

Sidratul Muntaha said...

aku pun tak beli2 lagi
rasa mcm nak beli jugak

Nad @ MamaZN said...

bestnye nak pi snorkelling..!!
saya ni kak suziey..
tak penah langsung, huhu!
tah bile la dpt merasa... ;)

mama_umar_maryam said...

akunye suit mmg xmelekap sgt kt badan,puashati btol..slmt bersnorkeliing,,indahnyeeeeee nnt

ALoNa CintamaniszLite said...

tgk harga swimming suit seksi tu punn alahaii mahainya...
inikan pulak hat muslimah yg guna kain byk tu...mmg akak tak penah ada lg ler, hihi.
Tp adik ipar akak kata kat Alamanda ada sebuah butik tu jual swimming suit muslimah murah ler jgk..tak sampai rm200 utk 3pcs...Dia dh beli, akak takde ler beli lg sbb jarang bebeno gi berendam pool atau gi mandi laut best2 mcm kat tioman, etc tu, ngee..

mama tisya said...

cher bg up skit gmbr bj renang muslimah ko bli tu...nk tgk

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio