Monday, July 30, 2012

OREO's lorry in da house

Assalamualaikum..

alhamdulillah..dh 10 Ramadhan dh..syukur dapat menikmati Ramadhan 1433H..well..mcm biasa dlm bulan Ramadhan mmg aku agk jarang buka blog n blogwalking :) so camne dgn sambutan Ramadhan korang? hope dipenuhi dgn aktiviti rohaniah dan tdk ketinggalan utk merebut sebanyak mgkin barakah di bulan yg mulia ni..amin..

last Friday aku p terjah I-Setan KLCC..beli barang sket..hehe..and dpt voucher I-Setan frm the purchased..so aku grab this thing which for me is sgt la cute..hehe..aQeel definitely sgt suka..

~taraaaa..cute kan..lorry ni mmg boleh buat main ok..roda dia bole gerak2..plus kt body dia bole guna container tu utk letak brg..~

~inside dia letak biskut OREO yg small size tu 5 packs..rege dia RM18.50..dpt lorry & biskut...worth..hehe~



~moto ni pn dpt free tp xingt beli ape..~

~hiks..ni hypo ke elephant ek..aiyakkk..failed! ekeke:D toys ni dpt free dr beli McD Happy Meal..free lg..heeh:D~

~spiderman ni pn free beli KFC Kids Meal~

~ aeroplane ni aku lupe beli ape tp dpt free jgk..~

~bunga ni beli sdiri..ekeke:D~

sume toys kt atas tu antara favorite toys yg aQeel akn main tiap2 hari..so moral of the story..xyah ler membazir beli toys..cari je yg free..xgitu pun yg tu jgk yg dia suka main...ngeeee ^_^

p/s: setelah sekian lama xguna 50mm lense..nk mula asah bakat balik..new members of canon family will arrive soon.. --> mode: excited nk photoshoot balik ^_^
Published with Blogger-droid v1.6.9

17 comments:

SyaNa said...

cute nye lori tu
murah plak tu siap dpt biskut

Eliss Mie said...

cantik betul lori oreo tu :) boleh cari satu!

mama tisya said...

comei lorry oreo tu...arini 10 ramadhan ko dh advanced 1 hari

kayyana said...

salam ramadhan sis... =) ... borong ape lg di KLCC? hihihi

atuk said...

salam Ramadhan Suziey

boleh jimat belanja tu...

Selamat menjalani ibadah puasa

ismyasmaaqilah said...

cute lori!!
follow mw back ye :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah pastu kejap je ank main pastu entah ke mana

ismyasmaaqilah said...

follow me ye
http://ismyasmaaqilah.blogspot.com/

@e_da said...

semalam g giant my son pun nampak lorry oreo ni... dia macam nak.. tp kami tak beli la pulak.. sebab dia akan suka kejap jek.. rege kat giant mcm mahal sket 20 lbh jugak..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita ada tengok lori oreo tu kat tesco semalam, mmg cute sangat2 la, cantik la gambo suziey, lama tak tengok suziey berps cam dulu

mama tisya said...

lawak la ko ni tau la puasa..dh tajuk terang2 aku tulis kt ampang ko p tnye kt bangi...tp kt bangi outlet paling murah antara yg lain2 mayb sbb jauh kot..location cher tnye zety dkt ngan umh die sure die tau...hubbyku bila aku ckp bangi murah , die kata nk buka kt bangi..aku ckp tkpyh la sure jammed..baik p yg dkt je...:-p

mama tisya said...

bangi paling murah if ko p b4 31/7 regenye rm 35

Zura@Iwan said...

asslm kwn...

sll duk jd silent reader je coz x leh nk komen...
today bleh plak sign in blog..so komen cepat2 le...
comey2 la menan ko dpt tu..kasi irfan sure dia main gk nie...x pun masuk mulut...haha

Alin Marlini said...

cantiklah lori tu suziey..

mama_umar_maryam said...

eh,tersedak aku..apebendenye yg kt bangi nih??..btw, nmpk dah lori oreo ni kt giant aritu..
eh,slalu g klcc ke suziey?blh la deting nnt ;)

Nurhayati said...

comelnya lori oreo tu..

mamalieyna said...

salama ramadhan suziey... selamat membuat persiapan raya~

waah ko;eksi semua pun comel2... buat hiasan pun comel..tp anak2 main lg puas hati kan..hehe~ cute~

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio