Tuesday, July 24, 2012

tertinggal ketapi

Assalamualaikum..

alhamdulillah..kt dh masuk 4 ramadhan 1433H..syukur kt masih berkesempatan utk berpuasa di Ramadhan tahun ni..smga segala amalan kita diterima..dlm bulan ni la peluang utk kita menggandakan ibadat kita..demi memantapkan lagi iman dan akidah kita..

so..mcm ramadhan2 yg lepas..aktiviti blogging mmg haruslah dikurangkan..erkk..tp utk aku xramadhan pn mmg dh kureng..ekekek:D insyaAllah kalau sempat aku sambung la review Holiday @ Krabi aku tu ok..dont worry..aku tetap akn share ngn readers sgla info2 yg mgkin memberi manfaat..insyaAllah..

selamat menjalani ibadah puasa dan smga Ramadhan ini menjadikan kita insan yg lebih baik dari sebelumnya..amin.. :)

p/s: ade kena mengena ke title dgn n3?? ekekek:D
p/s2: thanks to all readers yg sudi visit suziey.com tnpa jemu..alhamdulillah..smga dpt memberi manfaat kpd yg membaca..sorry jika aku xsmpt nk berkunjung balas..now leisure time dh limited..

10 comments:

atty's said...

as salam ziey..kty pun dok tunggu2 ziey abiskan entry krabi.

kty pun lor ni jrg update blog..no idea..

::EIDA:: said...

Selamat berpuasa kak.. =)

Gieyana said...

tak kena...ekekeke...

AzuraFazil DIN said...

selamat menyambut Ramadhan yg mulia suziey

Nad @ MamaZN said...

salam ramadhan suziey!

selamat berpuasa! :)

wantie said...

hmm.. kejap je kan dah 4 hari kita berpuasa

mamalieyna said...

haiii..salam ramadhan..selamat berpuasa..ketapi mana dh terlepas ni suziey..hehe~

mama_umar_maryam said...

slmt berpose utk ko jugak suziey ;)..

mama tisya said...

salam ramadhan..nmpknye hajat nk jmpa b4 puasa tk kesampaian..lps raya la jwbnye

**ike singge = ikan singgang

Ein said...

selamat berpuasa to you & family :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio