Friday, September 14, 2012

LIVE from Ho Chin Minh city ^_^

assalamualaikum..

syukran ya Allah...kami slmt smpai di saigon ni..alhamdulillah..now @HCM baru pukul 9.50am...lmbt sejam dr malaysia..



nice view on d way to d hotel..

okla later aku buat full review holiday@ho chi minh,saigon ni ok:) nak kuar balik menjelajah segenap pelosok saigon..ecewah:p
Published with Blogger-droid v1.6.9

18 comments:

Zura@Iwan said...

alhamdulillah slmt smpi...

cantik tgk view pic tu...happy holiday!

atty's said...

Selamat bercuti ziey

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantiknya...dah banyak hutang citer holiday ni, mmg family sakan berholiday..

Alycia said...

ehhh, krabi tak abis story lagi dh smapi HCM hehe...

mmg kaki jalan betul ni..

happy holiday... nk kirim FM hehe..

::EIDA:: said...

Rasa macam baru habis baca pasal Krabi... dah ke sini? Sukanya ida!!! Syokkk... nnti buat review lagiikkkkk

El-Zaffril said...

Seronok bercuti nampaknya... huhu

Nad @ MamaZN said...

waaaaaa..!
hepi holiday suziey! :)

wantie said...

wah best nya ko jenjalan.
bertuahnya Aqeel dapat parent mcm korang. sebab dia leh jenjalan ke luar negara walaupun di usi muda.

mesti dia punya knowledge to outstanding dari kanak kanak lain sebab dia dapat experience lebih.

Nurhayati said...

woweee bestnye jejalan. tangkap gambor banyak2 tau. happyholiday!! take care!

AyuArjuna BiGoshh said...

jauh perjalanan luas pandangan :)

~Beb~ said...

kami tungguuuuuuu..

Zue AnnaLeeya said...

lama x sggah sini....
bestnyer holiday jer yer...
slmt bercuti....

akak baru jer baca entry suziey kt krabi...
sonot aqeel jln2.... pulut mangga tuh buatkn akak teliur... hehehe....

mirah said...

wow bestnya tu. pls share review nya ya.. :)

Alin Marlini said...

tak sabar nak tgk gambar

mama_umar_maryam said...

pehh puas 2-3 bulan nih bc review cuti2 korang..hv fun!!!

muslimkidsshop said...

Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun!

Http://muslimkidsshop.blogspot.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

seronok anak dapat jalan banyak tempat

Sidratul Muntaha said...

cepat upload citer weih..
mood sudah mari kaa bulum?!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio