Saturday, January 5, 2013

darjah satu?

Assalamualaikum..

korang.. korang n korang yg ade ank 6 tahun ths year..korang dh register ke ank korang utk darjah 1 nxt yr???

aku belum lagi!! mode panic aku dh ter-on...aigooo...terkedek2 cari school lg..huhu...aku nk hntr aqeel ke islamic integrated school..tapiiiii sumenye jauh dr kwsn perumahan dan pekerjaan..haishhh...gimanain mau hantarin...aku nk sgt aqeel dpt kuasai bhsa arab..bahasa al-quran kan..kalau dpt jadi tahfiz..ya Allah betapa bertuahnya kami as parents..tiket utk kami ke syurga...amin..tapi i know islamic integrated school is not d only way to that path anyway...smga Allah permudahkan kami..

smga Allah permudahkan korang jgk if korang pn sama kes mcm aku ^_^




betoi ka ank aku ni nk masuk drjah 1 nxt yr?? ALLAH..cpt btl masa berlalu..my loyal readers and followers pn msti feel d same kan..sbb korang adlh saksi aqeel membesar..segala2nya aku coretkan dlm suziey.com...and byk mommies yg seangkatan dgn aku yg sm2 mula blogging since ank masih baby lg kan....btl x?
Published with Blogger-droid v1.6.9

11 people(s) was saying something:

Liza said...

Ya,, baru ja rasa tgk gaya2 Aqeel dlm contest dulu.

Ya ALya said...

Sebaya la ank kita yer

Gieyana said...

aku dh register last yr but nk tukar school psl seisi ptg lk..adesss...tp x lehntukar now..tungu dorang hntar surat dulu br wt rayuan...

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo kat tepen ni...daftar utk tahun 1 pd bulan MAC setiap tahun...tp tu sekolah biasa lah.

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

Balqis kita dh register Last Year....Hope Dpt Skolah yg Dkt...dia Sekolah kerajaan je...tu Je Yg plg dkt....kejap Je Kn Masa brlalu....cm X pcaya je...tp Ini lah Hakikatnya....

UmiIzz said...

Owhh aqeel yang comel.. sudah mahu naik tahun satu ya? Moga impian ibumu untuk melihat kamu menjadi Tahfiz berjaya.. amin..

Cepat masa berlalu kan suziey..

Sidratul Muntaha said...

Eh..bkn ke ms 5 years dh kena register.eh tu selangor la.
Aku thun ni kena register..
Niat di hati mcm ko jugak..
Either nk anto al huda or al amin je.
Tpi semenya kuasa Allah.
Xdpt time primary school..sekolah menengah pun boleh.
Insyaa allah.

wantie said...

hahaha.. selamat bergelabah beb. aku dah lepas semua tu. sekarang happy sangat sebab Amirul dah Independent.

tak yah risau. tunggu la 6 tahun lagi. baru nak gelabah bila Aleesya masuk darjah satu. hehehe

AdD Buchat said...

dah bujang dah anak mu.... sekejap je ms berlalu... anak dara den nih, br msk tadika...

azhariah zuber said...

aku pun tgh pk2 lagi suzi. takpe take time pilih sekolah dulu. bulan 3,4 baru register

Ummi Eisya&Amani said...

mmg terasa masa cepat sgt berlalu...dah nak masuk darjah satu..moga aqeel jadi insan yang berjaya dunia n akhirat..

p/s:aqeel tua setahun dari eisya la ye..ingatkan sebaya selama ni..hehehee...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy