Friday, March 1, 2013

1st night @ hatyai

Assalamualaikum..

ok ni bkn blog terlampau ok..xyah la nk double meaning....hehe..1st night kt hatyai kami warming up dulu..ronda2 naik keta..sesambil cari mkn..

 ~hmm..awai2 budak kecik ni borong toys dia..layan je la..kasi chance..unlike vietnam, kt sini sgt byk kedai jual toys..bersepah2..hrga toys lebih kurang mcm hrga kt chow kit la..kalau naik flight mmg idok ler nk borong cenggini..buat berat je.~

~so..begini ler suasana mlm di hatyai..mmg happening dan terang benderang..lg happening giler kt area Lee Garden Plaza..tu mmg port la..dekat2 situ ade Pink Lady bar..so that is why jadi tumpuan..byk prost and also byk org menjual..hehe~

~round about ni cantek sbnrnya..dia buat deco "welcome to hatyai"...xdpt nk snap btl2 sbb keta byk n moving..since time ni baru lepas krismas, deco dia masih lg bertemakan krismas...~

~kat lorong2 downtown ni byk gk jualan..1st nite ni kami xjmpa pasar mlm..ekekek:p so just pusing2 jek..tp dlm byk2 baju yg dia jual ni kami xbeli selai pn..agk mahal dan xberapa berkenan di hati design nya..lg bestshopping kt pasar..ok pasal shopping2 ni n3 lain la yek..hehe~

~pusing2 cari pulut mangga..tp byk jmpa org jual stik2 ni ngn pulut ayam..~

~style dorang jual stik2 ni adlh dgn cara mentah2..bila customer pilih baru dia goreng..emm ok gk camtu kan..xmembazir kalau xabis..~

~masa aku amik gbr ni...rupa2nya ade sekor anjing yg besarrrr btl2 kt blkang aku..huhu..cuak giler..~

~nmpk garing je kaki ayam tu kan..hikss..kt sni kami beli pulut ayam..mmg berlambak jmpa org jual pulut ayam..dh la sedap..hikss~


2 comments:

mamalieyna said...

Uuiii kaki ayam pun adooo..nmpk best tuu.. mmg hantu kaki ayam ni..hehe..

mama tisya said...

wah byk aqeel borong toys ye...pulut ayam tk pernah rs...sedap ek

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio