Monday, June 3, 2013

our 7th year

Assalamualaikum..

alhamdulillah..syukran ya Allah..our marriage is now 7 yrs old...seriously aku rasa byk dh berubah kehidupan rumahtangga kami..for sure better than before..kalau dulu awal2 kawen masih kekok and masing2 berdarah muda..dan sama2 xmatang..n now..syukur kami semakin matang dlm menempuh dugaan di alam rumahtangga..bak kata org..dh melepasi fasa 5 tahun pertama yg mana tahun2 yg paling hebat dilanda badai dugaan..those yg xkuat dan sama2 xkuat..mmg mudah akan terkandas di pertengahan jln..syukur alhamdulillah..kami mampu mengatasinya dan sentiasa memperbaiki diri..lengkap melengkapi dan olways give and take..jgn nk take je lebih..hihi..and jgn jgk give je lebih.. :)

smga mahligai cinta kami ini kekal hingga ke jannah..sentiasa dlm redha dan rahmat Allah..amin..dan semoga Allah kurniakan kami zuriat2 yg soleh dan solehah demi meramaikan lagi umat Muhammad di muka bumi Nya ini..amin..


11 comments:

lia said...

Alhmdlh... hepi for u, kak... semoga bahagia hingga ke jannah, amin...

Mila Ahmad said...

Selamat Ulangtahun :)

mummy_ayu said...

Happy anniversary to u n hubby...aku pun nak sambut aniversay gak but...tak de dinner2 pun...cik abg aku busy manjang

mama tisya said...

happy 7th anniversary...aku bln 8 nanti..kejap je kn ms berlalu

Nad MamaZN said...

Happy anniversary..
Moga bahagia hingga ke syurga

Chekgu Azrine said...

Happy anniversary uols..semoga berkekalan..

wantie said...

selamat ulangtahun. happy when see you happy. wish me happy too

Zura@Iwan said...

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan buat korang berdua...

tahniah...happy family uols...

semoga selamanya..ameen..

tenku butang said...

HAI.. SALAM KENAL.. FOLLOWER KE 1055

DONE FOLLOW U, JOM SINGGAH N FOLLOW TEMAN.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

Sidratul Muntaha said...

happy anniversary
jazakallah..

Engku Muzahadin said...

smoga bahagia slamanya...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio