Tuesday, June 30, 2015

Allah pemegang hati hambaNya

Assalamualaikum..

Wajib utk percaya dan yakin Allah adlh pemilik hati..Dia yg memegang hati hambaNya..dan Dia berupaya membolak balikkan hati hambaNya..so sntiasa berdoa agr ditetapkan hati kita bkn shja di atas agamaNya..tapi mohon utk ditetapkan hati di atas sesuatu yg terbaik utk kita..

And so do i..walaupn pnh jadi user shaklee sblm ni, tp xterbuka hati pn nk join..tapi skarang baru Allah gerakkan hati utk join..seolah2 mcm baru nmpk segala kebaikan supplements shaklee..selama ni aku belasah je any brand of supplement termasuklah shaklee✌️

Ok to cut it short..kebetulan time aku join members sbb nk dpt hrga ahli utk beli supplements (sgt murah ok hrga ahli), ade program YES ni..kira mcm program utk newbie mcm aku ni ha..sambil mkn supplements utk sihat, blh jana income jgk..

As u know aku mmg anti mlm especially yg sah2 x ikut syarak..but why shaklee? Ok tu dlm next n3 ok..nnt aku ulas😉


Semoga Allah gerakkan hati korang juga..blh roger2 utk more info ok✌️

1 comment:

NurFatihah Che Daud said...

bestkn shaklee ni...ada usaha baru ada hasil...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio