Monday, June 15, 2015

Vitamin CINTA buat aku jatuh cinta pd SHAKLEE

Assalamualaikum..

Selama ni aku amik vitamin e utk diri sdiri..utk ttc, doctor advice utk consume vit e..tujuan sbb vit e is high in anti-oksidant..utk prevent penghsilan radikal bebas yg blh mengganggu sperm..

Just got to know rupanya vit e sgt elok utk lelaki jg..so utk yg ttc (try to conceive) mcm aku blh la amalkan vit e..and the best part is, vit e yg bgs utk org lelaki ni sbb ade grape seed extract and is a SHAKLEE product..✌️Vit e yg aku beli selama ni xde pon extract grape seed ni..so aku mkn sorang2 and sihat sorang2..ngeee😁



Aku share article ni for more info✌️



No wonder org panggil as vitamin CINTA..selain sihat dpt sufficient nutrition for our body, membantu dlm hub suami isteri jgk..semakin hari semakin jatuh cinta sama SHAKLEE..syukur Allah b ukakan pintu hati utk terima shaklee..

#its good when we found tht we hv made a good choice..mmg tepat pilihan aku utk switch ke shaklee..😍

3 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said...

hahaha..memang btl.. vit nie vit cinta.. saya pun dok consume.. ngeeeeee =D

Suziey Ahmad said...

Hi Farah..thanks for visiting.

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

kite mampu makan shaklee masa berpntang jek..abeh pantang tak larat telan pil besar2 dah..hahaha..nway, gud luck for ttc..moga tak lame lagi aqeel dpt adik baby comel k.^_^

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio