Tuesday, July 7, 2015

Kenapa shaklee?

Assalamualaikum..

Before decided utk join shaklee, aku dptkan info2 dr byk pihak..aku xfocus pd product dulu sbb aku tau dh product dia..aku ade amik jgk kan..tapi info yg aku gali is more about syariah compliancy utk buat bisnes shaklee ni..

Even dlm shaklee ni top2 leader mostly yg jenis islamic, ade yg berpurdah pun, tp keyakinan aku bkn pd appearance..

So stlh dikaji2 mcmana shaklee ni running, aku yakin xde unsur shubhah, product cnfrm halal, dan ia bkn sistem piramid mlm konvensional yg menindas..aku pn ade jgk berdebat dgn sponsor aku sblm btl2 buat bisnes ni tentang shariah compliance ni and aku puas hati dgn jwpn dia..semua nya jelas dan nyata..

So bl dh dpt ape yg aku nak and dh discuss dgn hubby mnta pandangan dia, so ok la just join je la jadi ahli..blh dpt hrga ahli seumur hidup..jimat byk ler..so selain beli utk diri sdiri, why not share kebaikan product ni dgn org lain..and if org interested nak beli dgn aku or joinmember, alhamdulillah..simple kan..

Mmg bisnes shaklee ni simple..just sharing je kebaikannya..yakin dgn rezkei Allah..insyaAllah dipermudahkan..

Aku pn buat part time jek..klu dpt cari income geli geli sgtla best jgk kan😉

Kalau nk lebih penjelasan wassap jek..sembang2 santai 👌



2 comments:

Mia said...

Selamat berbisnes.
salam ziarah dan salam lebaran

Azura Aziz said...

wahh, bagus2.. at least ada side income kan.. eh, kita pengguna shaklee.. suka esp..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio